Ik ben je niet vergeten Paperback

Ik ben je niet vergeten
 

Samenvatting

Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar...Meer Ik ben je niet vergeten Lees meer

Product Informatie

Auteur

Christina Lauren

Taal

Nederlands

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

ISBN

9789401609883

Productsoort

Boek

Categorie

Vertaalde literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2018

Formaat

216 x 27 x 27 mm

Vertaler

Ireen Niessen

Samenvatting

Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar...Meer Ik ben je niet vergeten Lees meer

Paperback
€ 18 50
eBook € 4,99

Bekijk alles van Christina Lauren
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond... Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen. Macy heeft zich al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?


Product Informatie

Auteur

Christina Lauren

Taal

Nederlands

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

ISBN

9789401609883

Productsoort

Boek

Categorie

Vertaalde literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

november 2018

Formaat

216 x 27 x 27 mm

Vertaler

Ireen Niessen

Beoordelingen

‘Ik ben je niet vergeten’- Christina Lauren5 / 5

Een verhaal dat je hart breekt en tegelijk doet smelten

Macy Sorensen verliest als ze tien jaar oud is haar moeder. Zowel Macy als haar vader zijn er kapot van. Haar moeder laat een lijst achter voor haar man met belangrijke punten om hun dochter op te voeden. Een punt van de lijst is een een plek waar ze zich terug kunnen trekken.

Een aantal jaar na het overlijden van Macy’s moeder, koopt Macy’s vader een vakantie huis waar ze de weekenden en vakanties doorbrengen. Macy en haar buurjongen Elliot Petropoulos ontwikkelen een hechte vriendschap en in verloop van tijd worden ze verliefd. Tot op die ene noodlottige avond. Macy en Elliot hebben elkaar na deze avond nooit meer gezien of gesproken.

NU.. 11 jaar later.. lopen ze elkaar per ongeluk tegen het lijf. Zouden ze een kans hebben om het goed te maken? Of gaat hier op uit het oog, uit het hart?

In “ik ben je niet vergeten” lees je het verhaal vanuit het perspectief van Macy. Je leest vanuit het toen en nu. Je maakt elke keer sprongen terug naar haar jeugd en ontdekt zo stapje voor stapje het complete verhaal van haar leven. Als rode draad door het verhaal heen loopt de vriendschap tussen Macy en Elliot. Ze vertelde in hun jeugd alles aan elkaar en de band die ze hadden was heel erg bijzonder. Vanaf de eerste ontmoeting tussen Macy en Elliot voel je al dat deze twee mensen gewoon in elkaars leven horen te zijn.

Ze werden als tieners langzaam aan verliefd op elkaar, maar ze waren ook ontzettend bang hun vriendschap te verliezen. Je voelt echt de spanning van een eerste echte verliefdheid. Hun liefde voor elkaar spat van de bladzijdes af. En je hoopt zo dat wat er toen ook gebeurd is, ze hier in het nu overheen kunnen stappen. Soms zijn mensen bestemd voor elkaar, maar heeft het leven iets anders in petto. De auteurs bouwen de spanning goed op. Op een geven moment zit je echt op het puntje van je stoel. Stoppen met lezen is echt onmogelijk, je MOET weten wat er nu precies gebeurd is en of ze hun bijzondere band kunnen herstellen. Is dit de kans om het voor eens en altijd goed te maken. Dit verhaal breekt je hart, maar doet het tegelijkertijd ook smelten!

De schrijfstijl van het auteurs duo Christina Lauren is ontroerend, intens maar toch ook vlot en luchtig. Het opbouwen van spanning kunnen ze als de beste. Zowel in de zin van de passie tussen twee mensen, als de ontknoping van het verhaal. Na het lezen van dit boek wil je meer, veel meer!

Kortom, “ik ben je niet vergeten” is een feelgood verhaal dat je hart sneller laten kloppen. Het maakt je aan het lachen, maar ook aan het huilen. Het is een absolute must read voor liefhebbers van romantische verhalen!


5 / 5

Mijn alles

Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren

Zoals de fans wel weten bestaat ‘Christina Lauren’ niet, achter deze naam schuilen de twee vriendinnen Christina Hobbs en Lauren Billings. Sinds 2009 hebben ze samen al meer dan 20 boeken geschreven. 2 vriendinnen, 10 jaar, 20 boeken? Dat klinkt niet als een aanbeveling maar dat is het wel.

Ik ben je niet vergeten is het tweede boek dat ik van hen lees en ook deze keer was ik aan de pagina’s gekluisterd, ik heb dit boek in een recordtempo uitgelezen, alles moest wijken. De personages komen levensecht je hoofd binnen gewandeld, de dialogen spatten van het papier en de 2 verhaallijnen sleuren je doorheen het boek. De hoofdstukken bestaan afwisselend uit het leven van Macy nu en haar leven vroeger: toen haar moeder net gestorven was, ze met haar vader een buitenhuis kocht en bevriend raakte met de buurjongen Elliot. Elliot, even gek op lezen als Macy, wordt al snel haar beste vriend, haar enige vriend, haar alles. Terwijl ze samen opgroeien wordt dat ‘alles’ steeds meer en meer en wordt Elliot ook haar eerste vriendje. Die overgang van vriend naar vriendje verloopt heel langzaam, je voelt de opwinding smeulen en ook dat maakt dat je verder wil lezen.

Hoewel Elliot en Macy elkaar enkel in de weekends en de vakanties zien, raken ze innig verweven, tot die noodlottige oudejaarsavond 11 jaar geleden. Sindsdien hebben ze elkaar nooit meer gezien, noch gesproken, tot ze elkaar plots weer tegen het lijf lopen. Elliot heeft een vriendin, Macy is zelfs verloofd. Maar oude liefde roest niet, of toch wel?

Tijdens het lezen van dit boek ga je er naar verlangen om ook een inloopkast te hebben als Macy, je wil deel uitmaken van de familie van Elliott, maar bovenal wil je terug naar die tijd van je eerste verliefdheid. De ontluikende liefde tussen Macy en Elliot is ontroerend mooi, en ook best opwindend.

Neem een dagje vrij, kruip onder een dekentje (dat heb je maar even nodig, het boek verwarmt je snel genoeg) en begin te lezen. Voorzie op voorhand proviand want dit verhaal laat je niet meer los, zelfs lang nadat het uit is.


5 / 5

Adembenemend mooi!

Macy lijkt het prima naar haar zin te hebben in San Francisco. Ze is arts in opleiding. Voor haar werk heeft ze veel met kinderen te maken en onwillekeurig denkt ze vaak terug aan zo'n veertien jaar geleden en hoe ze toen kennis maakte met een gezin met veel kinderen die haar na aan het hart liggen.

Toen haar vader een tweede huis kocht in Healdsburg werd het gezin Petropoulos hun buren. Om Macy een eigen plekje te geven waar ze zich terug kon trekken kreeg ze een grote kamer met inloopkast. Dat werd haar bibliotheek. Hier ontmoette Macy voor het eerst Elliot Lewis Petropoulos omdat in die kamer daar zat te lezen en het voelde meteen goed.

Wanneer ze bij elkaar zijn vraagt de een vaak naar het lievelingswoord van dat bepaald ogenblik aan de ander. Het antwoord zegt heel over de gevoelens die op dat moment spelen. Het broeit soms...

Macy en Elliot ontwikkelen samen een pracht van relatie; een relatie die veiligheid biedt aan Macy en haar ook uit doet kijken naar de toekomst. Een toekomst voor hen beiden. Al haar geheimen zijn bij hem veilig en Elliot is alles voor haar.
Tot dat op een vreselijke avond helemaal veranderde...

Elf jaar later ontmoet Macy Elliot op straat in Berkeley. Vanaf dat moment lijkt het leven van Macy op zijn kop te gaan staan; haar verloving met Sean met wie ze samen met zijn dochtertje samenwoont, lijkt niet meer zo vanzelfsprekend te zijn als voordien. Wil ze deze stabiele verhouding met Sean wel of wil ze weer met Elliot verder?

Macy verbrak hun contact elf jaar geleden en heeft helemaal nooit meer van zich laten horen. Zelfs de reden waarom ze niets meer met Elliot te maken wilde hebben heeft ze hem nooit laten weten.
Elliot begrijpt het niet en Macy weet niet wat te doen.

De afwisseling in hoofdstukken tussen TOEN (vanaf ruim veertien jaar geleden) en NU lezen zo prachtig; door deze afwisseling leer je steeds meer over alle personages en wat hen bezighoudt en bezighield.
Deze twee mensen die weten dat ze voor elkaar bestemd zijn, maar niet weten of ze wel samen kunnen leven zoals ze eigenlijk zouden willen. Allebei hebben ze tenslotte een eigen geschiedenis.
Wat is er gebeurd dat het tot deze breuk moest komen, vraag je jezelf af?

De schrijfstijl is zo heerlijk poëtisch en tegelijkertijd lekker vlot, dat ik het boek bijna niet weg kon leggen. Dat is een prachtige combinatie in Ik ben je niet vergeten.
Een verhaal dat je hart doet smelten, dat je hart sneller zal laten kloppen en soms een luchtsprongetje van blijdschap laat maken.


5 / 5

Onwaarschijnlijk mooi

Het duo Christina Lauren is over het algemeen bekend om hun new adult-serie Stouter en Wild. Maar tussen deze series in maken ze tijd om een verhaal op te tekenen dat tot diep in je hart raakt.

In het verhaal van Ik ben je niet vergeten maken we kennis met Macy, haar vader Duncan en de overburen, de familie Petropoulos. Met name met Elliot heeft Macy een directe klik.
Hun leefwereld bestaat voornamelijk uit de inloopkast die Macy’s vader verbouwt heeft tot een bibliotheek omdat zowel Macy als Elliot verzot zijn op boeken.
In Ik ben je niet vergeten gaan we heen en weer tussen de tienerjaren van beiden en het nu. Hoe het komt dat Macy elf jaar uit het leven van Elliot verdwenen is en dat dit voor Elliot zelf ook een vraagteken was.

Ik ben je niet vergeten is een onwaarschijnlijk mooi verhaal van twee mensen die vanaf hun ontmoeting voor elkaar bestemd zijn maar waar het lot toch een wig tussen hen drijft.
Ik heb van iedere pagina genoten, niet omdat ik een sentimenteel of romantisch iemand ben, maar wel omdat ik weet hoe het voelt om voor iemand bestemd te zijn. En dat het lot soms anders beslist.
Ik geef met heel veel plezier dit boek een dikke vette 5 sterren en hoop dat dit boek verfilmd wordt.

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Ik ben je niet vergeten
Ik ben je niet vergeten
Christina Lauren
Paperback
1850