Klein klein kleutertje Paperback

De wraak van een gekwetste vrouw zal genadeloos zijn...

Klein klein kleutertje
 

Samenvatting

Niet eerder steeg een thrillerserie zo snel in waardering als deze van M.J. Arlidge Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op het landweggetje en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen...Meer Klein klein kleutertje Lees meer

Product Informatie

Auteur

M.J. Arlidge

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022582855

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Helen Grace

Deel van reeks

7

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

april 2018

Pagina's

352

Formaat

216 x 140 x 31 mm

Vertaler

Harmien Robroch

Samenvatting

Niet eerder steeg een thrillerserie zo snel in waardering als deze van M.J. Arlidge Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op het landweggetje en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen...Meer Klein klein kleutertje Lees meer

Paperback
352 pagina's
€ 19 99
eBook € 12,99

Bekijk alles van M.J. Arlidge
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Niet eerder steeg een thrillerserie zo snel in waardering als deze van M.J. Arlidge Vroeg in de ochtend wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze ligt half op het landweggetje en het lijkt een tragisch ongeluk. Als Helen Grace op de plaats des onheils arriveert is het voor haar meteen duidelijk dat het om een koelbloedige moord gaat. Maar waarom deze vrouw - een liefhebbende echtgenote en zorgzame moeder - het slachtoffer is, is een raadsel. Niet veel later wordt er in het winkelcentrum een apotheker gedood, terwijl hij nog klanten in zijn zaak had. Waarom worden er getuigen levend achtergelaten door de moordenaar? Helen moet al haar kennis van het misdadige brein in de strijd gooien, wil ze achter de identiteit van de dader komen voordat er nog een slachtoffer valt.  De pers over Naar bed, naar bed 'We zijn benieuwd naar het vervolg, want de cliffhanger aan het eind mag er wezen.' VN Detective en Thrillergids 'De lezers zullen geen genoeg krijgen van de Helen Grace-serie. Naarmate deze vordert, worden de boeken alleen maar beter. Sneller, gruwelijker, intenser. Top.' ThrillZone.nl 'Arlidge heeft op sublieme wijze het leven van Helen Grace blootgelegd en weet hiermee de spanning enorm op te voeren.' Vrouwenthrillers.nl 'Ik denk elke keer dat zijn boeken niet beter kunnen worden, maar bij elk boek lukt het hem weer om het vorige te overtreffen. Je snapt het natuurlijk al, deze krijgt eigenlijk tien van de vijf sterren.' Moredelight.nl  


Product Informatie

Auteur

M.J. Arlidge

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022582855

Productsoort

Boek

Reeksnaam

Helen Grace

Deel van reeks

7

Categorie

Thriller

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

april 2018

Pagina's

352

Formaat

216 x 140 x 31 mm

Vertaler

Harmien Robroch

Beoordelingen

‘Klein klein kleutertje’- M.J. Arlidge4 / 5

Een snelle thriller

Wanneer Sonia vroeg in de herfstochtend op weg is naar haar werk in Southhampton is ze volmaakt gelukkig terwijl ze over de landweggetjes rijdt. Ze kan dan niet weten hoe kort dat gevoel maar zou blijven duren...

Helen Grace is die ochtend ook op weg naar haar werk, ze rijdt veel te hard en kan ternauwernood een tegenligger ontwijken. Ze kan nog net op de weg blijven en ziet meteen daarop een vrouw op de rug op het wegdek liggen. Ze is zwaargewond en wanneer ze langs de stervende vrouw knielt, is het Helen al snel duidelijk dat het om een koelbloedige moord gaat.
Maar waarom deze vrouw het slachtoffer is, is een raadsel.

Een paar uur later wordt er in het winkelcentrum een apotheker gedood, terwijl hij nog klanten in zijn zaak had. Waarom worden er getuigen levend achtergelaten door de moordenaar? Is het niet belangrijk wie hem ziet?

Terwijl Helen nog kampt met de psychische gevolgen van een valse beschuldiging die haar een gevangenisstraf opleverde en ze haar plaats als leider van het team weer terug moet vinden, maar bovenal het vertrouwen weer moet vinden van haar collega's, wordt ze ook nog eens tegengewerkt door een behoorlijk eigenwijze en egoïstische journaliste die alleen op haar eigen gewin uit is.

Wat een heerlijke schrijfwijze hanteert deze auteur: lekker korte hoofdstukken, natuurlijke dialogen van levensechte personages. Hierdoor ontstaat een heel hoog tempo en dat is wel zo prettig omdat deze moordtocht zich binnen slechts vierentwintig uur afspeelt!
De personages groeien en hierdoor begrijp je tijdens het verder lezen meer van hen dan je voor mogelijk had gehouden in het begin.


4 / 5

Klein klein kleutertje

‘Een getrouwde vrouw met een verantwoordelijke baan die op een rustige landweg was vermoord'.

Uit 'Klein klein kleutertje'
M.J. Arlidge
Vertaling: Harmien Robroch
Uitgeverij De Boekerij.

Wat is er aan de hand in Southampton?

Het boek speelt zich af in Southampton en directe omgeving. Sinds we er vorig jaar met schrijver Arlidge een crimetour dwars door de stad mochten beleven spreekt het boek nog meer tot de verbeelding!

'Ze waren schipbreukelingen die zich te midden van de wrakstukken aan elkaar vastklampten....'.

Spannend, actuele thriller. Met korte hoofdstukken en een voortvarende schrijfwijze opnieuw een sterk en soms schokkend verhaal rondom politie-inspecteur Helen Grace.

Claar van Lieshout april 2018


4 / 5

Een nieuwe start voor Helen Grace

Elke keer als er een nieuwe M.J. Arlidge uit komt, word ik blij. Ik weet gewoon dat ik een hele goede thriller in handen heb, die me van begin tot eind zal boeien. Toch was ik bij deze een beetje huiverig, het verhaal van Helen Grace was immers in deel zes al zo’n beetje afgerond. Wat zou M.J. Arlidge nu over haar te vertellen hebben?

Nou die twijfel of angst die ik had, was totaal ongegrond. Hij gaat namelijk gewoon verder waar het laatste deel eindigt en hoewel dit dus een vrij losstaand verhaal in de serie is, lees je duidelijk tussen de regels hoe geweldig M.J. Arlidge is en hoe goed hij Helen en de andere personages kent. Daarnaast is dit verhaal zo goed opgezet. Vanaf het begin ben je bij de zaak betrokken en blijf je ook nieuwsgierig naar de afloop.

Ik heb ook ‘Klein klein kleutertje’ weer heel snel uitgelezen, want ook in dit deel is het tempo bijna moordend. Het is opnieuw een boek dat je niet uit je handen zult leggen voor het uit is. De ontwikkeling van de personages, niet alleen Helen en Charlie, maar ook de andere bijpersonages zij heel goed opgezet en komen naarmate het verhaal vordert goed tot hun recht. Dat vind ik het knappe van M.J. Arlidge, hij schroomt niet om andere personages ook hun rol te geven in het verhaal.

Al met al vond ik ‘Klein klein kleutertje’ goed begin voor een nieuwe fase van Helen Grace en ik ben dan ook benieuwd hoe dit zich zal ontwikkelen. Leuk feitje, als je op de link naar Bol.com klikt, zul je zien dat mijn quote bij de recensies wordt genoemd! Superleuk (wel een beetje jammer van de .nl ipv .com ;))!

Met ‘klein klein kleutertje’ geeft M.J. Arlidge Helen Grace min of meer een nieuwe start. Het verhaal leeft op door de verschillende personages en leest opnieuw weer als een trein. Geweldig!

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Klein klein kleutertje
Klein klein kleutertje
M.J. Arlidge
Paperback  352 paginas
1999