Master your mindset Gebonden

Leef je mooiste leven

Master your mindset

Samenvatting

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Deze nieuwe editie is de herziene versie van de eerste succesvolle druk. ...Meer Master your mindset Lees meer

Product Informatie

Auteur

Michael Pilarczyk

Taal

Nederlands

Uitgever

Invictus Publishing

ISBN

9789079679560

Productsoort

Boek

Categorie

Psychologie , Boeken om je eigen geluk te maken

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

december 2017

Pagina's

272

Formaat

218 x 157 x 22 mm

Samenvatting

Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Deze nieuwe editie is de herziene versie van de eerste succesvolle druk. ...Meer Master your mindset Lees meer

Gebonden
272 pagina's
€ 19 95
eBook € 9,95

Bekijk alles van Michael Pilarczyk
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Die combinatie maakt dit boek uniek. Deze nieuwe editie is de herziene versie van de eerste succesvolle druk. Michael Pilarczyk schreef een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Hij vertelt hoe een plaatjesdraaier van Radio 538 zakenman werd en nu duizenden mensen inspireert als leraar in levenskunst. Zijn filosofie en strategie ontwikkelde hij in de afgelopen vijfentwintig jaar op basis van eigen ervaringen en hij liet zich inspireren door Napoleon Hills Think and Grow Rich en door Quantum Leap Advantage van zijn zakelijk mentor Dan Peña. 'Het recept voor een gelukkig en succesvol bestaan is eenvoudig: doe wat je écht leuk vindt en word daar heel goed in.' WAAROM DOE JE WAT JE DOET? Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms níet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. 'Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.' Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Deze methode wordt toegepast door veel succesvolle mensen; ondernemers, artiesten en topsporters. Dit boek gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht? In Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven beschrijft Michael op basis van eigen ervaringen en praktijkvoorbeelden van bekende Nederlanders zijn filosofie en strategie voor een succesvol en gelukkig persoonlijk, zakelijk en spiritueel leven. BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW MOOISTE LEVEN? "25.000 deelnemers volgden mijn masterclasses. De strategie waarmee veel van deze mensen in een aantal maanden hun leven een positieve wending hebben gegeven, heb ik beschreven in dit boek. Zij vertellen hun eigen succesverhalen." ~ Michael Pilarczyk


Product Informatie

Auteur

Michael Pilarczyk

Taal

Nederlands

Uitgever

Invictus Publishing

ISBN

9789079679560

Productsoort

Boek

Categorie

Psychologie , Boeken om je eigen geluk te maken

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

december 2017

Pagina's

272

Formaat

218 x 157 x 22 mm

Beoordelingen

‘Master your mindset’- Michael Pilarczyk5 / 5

DE handleiding om je mooiste leven te leven

Ben jij aan het wachten op het perfecte plan, op een beter moment, op een samenwerking die nooit van de grond komt of een snellere manier om succes te bereiken.....

De berg wordt beklommen door in beweging te komen. De geleerden kijken vaak omhoog en proberen met hun intelligentie een snellere manier te vinden om boven te komen. Als ik de top bereikt heb en naar beneden kijk, zie ik dat zij daar nog steeds hun hersens staan te pijnigen.

Begin, kom in actie en je vindt een manier.

Prachtige passage uit het boek "Master your Mindset" van Michael Pilarczyk

Een heerlijk boek, behoort zeker tot mijn toplijst.
Met de voeten in de klei en toch vol spiritualiteit. Dit boek bevat alle handvaten om je mooiste leven te gaan leiden. Michael is helder, praktisch, maar ook streng (doch rechtvaardig). Hij geeft mooie metaforen en er staan prachtige quotes in.
De twaalfstappenstrategie helder. Dus tijd voor actie en beweging.

Dit boek is DE handleiding om je mooiste leven te leiden. En wie wil dat nu niet?


4 / 5

"Geen hogere wiskunde, maar een fijne bron van kennis"

3,5 sterren
Ibiza, zomer 2016
Pilarczyk beschrijft op poëtische wijze over hoe hij, op dat moment en op die plek, zijn mooiste leven leeft. De idyllische scene lijkt zo uit een roman of film te komen, maar is zijn werkelijke beleving. Het roept meteen een instant verlangen op, ik wil ook graag naar die baai kijken, op die plek zijn die klinkt als een stuk paradijs op aarde. Gelukkig is er goed nieuws voor me, want, zegt Pilarczyk in dit boek, je hoeft geen miljonair te zijn om je mooiste leven te kunnen leven.

Dit geeft de burger moed, dus ik las gauw verder, onderwijl genietend van het feit dat ik overigens uiterst gelukkig en tevreden ben met mijn leven en met mijn mooie witte huis met rode puntdak, waar ik als kind al van droomde en tekende. Dat dromen waarheid kunnen worden heb ik persoonlijk al vaker mogen meemaken. Ik hoef geen overtuigend bewijs meer, waardoor ik dit boek, met als ondertitel Leef je mooiste leven, meer als een herkenning heb ervaren. Ondanks dat het hierdoor geen openbaring voor mij is, kan ik me heel goed voorstellen dat dat voor andere lezers wel het geval kan zijn. Het is inherent aan je eigen situatie en de fase waarin je op dat moment in je leven verkeert. Misschien ben je totaal verstard omdat je vastgeroest en ontevreden bent over de gang van zaken in je leven. In dat geval kan dit boek je ogen openen en je blik verruimen, en tegelijk een handleiding voor je zijn om een ander pad in te durven slaan.

Pilarczyk beklemtoont overigens dat dit niet het zoveelste theorieboek is, maar geschreven vanuit eigen ervaring, dat als voorbeeld kan worden gebruikt. Hij is geen coach, maar een verhalenverteller, waarin hij je in vier delen meeneemt in zijn filosofie voor succes en geluk, master your mindset (de formule voor verandering) en de strategie. Dit is kort samen te vatten als de bekende leus 'Dromen, Durven, Doen!'

Klinkt heel simpel, hoor ik je denken, en dat is het feitelijk ook. Zodra je voor jezelf helder in kaart hebt waar je naar verlangt (hierbij maak ik de kanttekening dat het in alle redelijkheid wel haalbaar moet zijn!) kun je je plan trekken en beginnen. Het is geen hogere wiskunde, geen ondoorgrondelijke materie waar je doorheen moet waden, maar een prettig leesbaar boek dat je kunt gebruiken als bron om kennis uit te putten.

Pilarczyk heeft voor dit boek zelf geput uit eeuwenoude wijsheden en boeken van onder andere Napoleon Hill, Jiddu Krishnamurti, Deepak Chopra, Richard Branson e.a. De opgedane inzichten en wijsheden heeft hij, met wat hij leerde van een mentor en een levenscoach, verweven in Master your mindset, leef je mooiste leven.

Ik vind Pilarczyck's benadering prima te lezen, hij benoemt ook de valkuilen die je ontwikkeling kunnen blokkeren. Het is niet zweverig, en daardoor goed te bevatten en toe te passen. Juist deze insteek maakt het voor mij, ondanks dat de materie niet nieuw voor me is, tot een fijn boek dat ik met een open blik heb gelezen. Een meerwaarde vind ik de verdere begeleiding die hij biedt middels videocursussen*.

Hij eindigt zijn boek met de volgende treffende woorden: 'De tijd tikt. Het einde van je leven komt met elke minuut dichterbij ..... Leef in het licht van je eigen leven. Leef vanuit liefde, leef je mooiste leven.' Dit is het doel dat hij voor ogen heeft met Master your mindset.


5 / 5

Mooie inzichten geweldig boek

Niets van wat hij schrijft is nieuw, schrijft Michael Pilarczyk. Wat hij wel heeft gedaan is tal van inzichten van Boeddha tot Stephen Covey, Napoleon Hill, monniken en professoren van Stanford aan elkaar gekoppeld in een helder leesbaar verhaal. Aangevuld met zijn eigen ondernemerservaringen en ups en downs uit zijn eigen leven. Een boek met een boodschap voor de wereld, over bewustzijn en inzicht. De hoofdstukken over conditionering en de verschillende mindsets zijn een eye-opener! Lees en leef zonder vooroordelen. Lekker leesbaar. En de gratis online videocursus bij het boek is een waardevolle toevoeging. Lees dit boek en leef je mooiste leven.


5 / 5

Universele wijsheid in een nieuw boek

Volg je verlangen en het leven zal je belonen. Een mooie tekst uit het boek. Ontdek en gebruik je talenten, geniet en leef je mooiste leven. Dit boek geeft inzicht in je denken en in je zijn. Het maakt je duidelijk hoe er snel je oordeelt en een mening hebt. Michael heeft blijkbaar een studie gedaan naar zakelijk, persoonlijk en spiritueel succes en een handleiding geschreven om met die inzichten de beste versie van jezelf te worden. Veel open deuren, veel eyeopeners. Geen tegeltjeswijsheden, maar een boek dat je echt op weg helpt naar een gelukkig en succesvol leven. Indrukwekkend. Zoals hij zelf schrijft, dit leren we helaas niet op school en toch is wat hij schrijft in dit boek van zo'n groot belang voor een gelukkig leven. Het leven is maakbaar voor wie daarin gelooft. Ik kan het iedereen aanraden.


5 / 5

Spiritueel succes en zakelijk bewustzijn

Waarom heb ik dit niet op school geleerd? Een interessante visie op hoe mensen denken en waar ons gedrag vandaan komt, praktische psychologie dus. Maar vooral interessant omdat Michael Pilarczyk beschrijft hoe je jezelf kunt her-programmeren voor je eigen succes. Leef je mooiste leven is het motto van dit boek, hoe je dat wil invullen is aan jezelf. Een mooie zoektocht naar spiritueel geluk en persoonlijk succes, to the point geschreven, op basis van wetenschappelijk onderzoek maar ook uit eigen ervaring van de schrijver. Ik wist niet dat hij zo spiritueel was. Dit boek is een mooie mix tussen hoe je een succes maakt van jezelf en ook de meest gelukkige versie van jezelf wordt. Chapeau! Een must read als je denkt dat er meer uit je leven is te halen. Ik ga mijn mooiste leven leven! Thanks.

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Master your mindset
Master your mindset
Michael Pilarczyk
Gebonden  272 paginas
1995