Melk, boter en kaas

Bekijk alles van

Susan Martineau Hel James

Kies uitvoering
Aantal
12
Levertijd 3 à 5 werkdagen

Samenvatting

Samenvatting
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende soorten zuivelproducten. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten melk, en hoe melk wordt verwerkt tot andere producten als room, boter,yoghurt en kaas. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Susan MartineauHel James
Uitgever
Uitgeverij Ars Scribendi B.V.
Taal
Nederlands
ISBN
9789055662555
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Reeksnaam
Gezond & lekker
Categorie
BoekenNederlandse boekenKinderboekenInformatieve boekenGezondheid & Seksuele voorlichting
Leeftijd
10-12
Verschijningsdatum
7/1/2008
Aantal pagina's
32
Formaat
274 x 218 x 10 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken