Middle management
84.95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Middle Management biedt je de perfecte theoretische basis om als manager aan de slag te kunnen gaan. Ook kun je je met dit boek uitstekend voorbereiden op het examen NEMAS - Middle Management.

Waarom kiezen voor Middle Management?
* Levert de juiste theoretische basis voor het werkveld.
* uitstekende voorbereiding op het NEMAS-examen;
* sluit aan bij de nieuwste exameneisen;

Middle Management bestaat uit twee delen. In het eerste deel maak je kennis met de kernbegrippen van het vak management en organisatie. Vervolgens leer je wat de verschillende bedrijfsprocessen inhouden, zoals personeel, financiën, marketing, communicatie, kwaliteit, productie, logistiek en informatiemanagement. Het bijbehorende opgavenboek bevat veel herkenbare praktijkvoorbeelden uit het werkveld en oefenvragen. Middle Management is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de derde editie van Middle Management?
Deze editie van Middle Management is volledig herzien en geactualiseerd. De inhoud is toegespitst op de recentste exameneisen van NEMAS.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier toetsen met feedback, studieadvies, een begrippentrainer en -test, uitwerkingen en antwoorden, figuren en handige weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

0 | 0