Mijn opgroeiboek Gebonden

Mijn opgroeiboek

Onze zeer succesvolle reeks invulboeken, kleurrijk en speels geïllustreerd door Pauline Oud, wordt dit voorjaar uitgebreid met een nieuwe uitgave: Mijn opgroeiboek, waarin alle mijlpalen van je kind van 1 tot 4 jaar kunnen worden...... Meer

Gebonden
€ 1495


Bekijk alles van Pauline Oud
Haal je bestelling op en betaal in de winkelKies jouw Bruna winkel
1 werkdag -  Op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis

Samenvatting


Onze zeer succesvolle reeks invulboeken, kleurrijk en speels geïllustreerd door Pauline Oud, wordt dit voorjaar uitgebreid met een nieuwe uitgave: Mijn opgroeiboek, waarin alle mijlpalen van je kind van 1 tot 4 jaar kunnen worden bijgehouden. Er is opnieuw veel zorg besteed aan een passende uitvoering. Gedrukt op hoogwaardig papier en voorzien van een linnen rug, is ook dit boek een perfect geschenk om alle ervaringen en indrukken vast te leggen en nog heel lang van te genieten. Zodoende heeft deze reeks een blijvende herinneringswaarde!

Recent in de media
collectie

Recent in de media

Bekijk alle boeken

Product Informatie

Auteur Pauline Oud
Taal Nederlands
Uitgever ImageBooks/Allmedia
ISBN 9789059649477
Productsoort Boek
Categorie Zwangerschap & Opvoeding
Leeftijd Volwassenen
Verschenen februari 2010
Formaat 210 x 190 x 24 mm

Beoordelingen

‘Mijn opgroeiboek’- Pauline Oud5 / 5

Recensie

Het is echt een leuk boekje met leuke mijlpalen!! Voldoende ruimte om iets op te schrijven, om foto's te plakken en je kan er zelfs nog iets tussen doen, als je het lintje waarmee alle bladzijden in het boek zitten los maakt!
Ik ben er heel erg blij mee!