• NextPrevious

Mindf*ck

Bekijk alles van

Victor Mids Oscar Verpoort

Kies uitvoering
Aantal
24.95
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Niets is wat het lijkt in het populaire tv-programma Mindf*ck. Hierin combineren Victor Mids en Oscar Verpoort wetenschap met illusie en tonen aan hoe gemakkelijk onze hersenen wel niet voor de gek te houden zijn. In het onthullende boek 'Mindf*ck' geeft het duo voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van ons brein. Met maar liefst 101 illusies en experimenten ervaar je zelf hoe makkelijk je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden en leer je ook hoe je de meest spectaculaire mindf*cks bij anderen kunt uitvoeren! Ook jij kunt straks moeiteloos gedachtenlezen, de allerbeste verkooptrucs leren, nooit meer iemands naam vergeten, iemand online (of offline) versieren, persoonlijke informatie van wildvreemden achterhalen en optische illusies creëren met alledaagse voorwerpen. Ontdek hoe je leugens detecteert, hoe je anderen op afstand beïnvloed en paranormale gaven ontmaskert. Word een wandelende rekenmachine, versla de sterkste man van het land en win altijd met kop of munt! Verbaas je niet, verwonder je slechts!

Victor Mids en Oscar Verpoort ontmoetten elkaar op de middelbare school door hun gedeelde hobby: illusionisme. Sindsdien zijn ze beste vrienden en bedachten ze samen het tv-programma MINDF*CK. Victor is illusionist en studeerde geneeskunde. Oscar is producent en regisseur en afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie. In zowel het tv-programma als het boek brengen ze hun passie voor illusies, kunst en wetenschap op een unieke manier samen.

'De grootste verrassing van het seizoen.'
NRC Handelsblad

'Mids maakt goochelen weer sexy.'
de Volkskrant

'Mindf*ck is kijkcijferhit'
De Telegraaf

Productinformatie

Auteur
Victor MidsOscar Verpoort
Uitgever
Maven Publishing
Taal
Nederlands
ISBN
9789491845925
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenGezondheid & PsychologiePsychologiePsychologie
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/13/2016
Aantal pagina's
320
Formaat
230 x 172 x 24 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken