• NextPrevious

My World of Cooking (De Wereldkeuken Vol.1)Wereldkeuken: Een boek met eenvoudige tot toprecepten die in restaurants niet zouden misstaan. Met meer dan 480 professionele foto’s.

Bekijk alles van

Vivien de Laak

Kies uitvoering
Aantal
26.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Dit bijzondere kookboek helemaal gemaakt in Nederland. Vanaf het idee, de recepten, fotografie, vormgeving, afdrukken, uitgeven en distributie. In het boek zijn meer dan 480 professionele foto's van de gerechten opgenomen. Van eenvoudige recepten tot uitdagende recepten voor de wat gevorderde koks. Elk recept is uniek en de bereidingswijze wordt stap voor stap beschreven. De meeste recepten zijn authentiek en komen uit landen zoals Nederland, Indonesië, Hong Kong, Korea, Japan, Marokko, Thailand, Vietnam en China. Alle recepten zijn in Nederlands en Engels geschreven omdat dit kookboek wereldwijd te koop is in 2017. De auteur van dit kookboek, Vivien de Laak, wil via dit kookboek authentieke Nederlandse gerechten promoten ook buiten Nederland. Vivien de Laak laat u zien dat thuis koken gevarieerd en interessant kan zijn. Thuis koken is een levenslange reis voor iedereen die een liefdevolle thuiskok voor familie en vrienden wil zijn. Wees nieuwsgierig en open-minded. Misschien krijgt u een heel nieuw idee over thuis koken en wordt u uiteindelijk verrast door uw eigen, tot nu toe onbekende, talent voor koken!

Productinformatie

Auteur
Vivien de Laak
Uitgever
Vivienne Studio
Taal
Meerdere talen
ISBN
9789082604405
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Reeksnaam
De wereldkeuken
Categorie
BoekenMeerdere talen boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/7/2016
Aantal pagina's
256
Formaat
280 x 215 x 23 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken