• NextPrevious

Myllymäki Vis & schaaldieren

Bekijk alles van

Tommy Myllymäki

Kies uitvoering
Aantal
14.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.

Productinformatie

Auteur
Tommy Myllymäki
Uitgever
Rebo Productions
Taal
Nederlands
ISBN
9789036636568
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Reeksnaam
Myllymäki
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
6/24/2019
Aantal pagina's
184
Formaat
248 x 198 x 22 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken