Opstaan Paperback

Echte liefde roest niet

Opstaan
 
RESERVEERBAAR

Samenvatting

Het ideale zomerboek, om lekker mee weg te dromen op het strand Een verloren liefde hervonden Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun...Meer Opstaan Lees meer

Product Informatie

Auteur

Jackie van Laren

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022583289

Productsoort

Boek

Categorie

Nederlandse literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

mei 2018

Pagina's

336

Formaat

216 x 141 x 25 mm

Samenvatting

Het ideale zomerboek, om lekker mee weg te dromen op het strand Een verloren liefde hervonden Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun...Meer Opstaan Lees meer

Paperback
336 pagina's
€ 5 00
Paperback € 15,00
eBook € 3,99

Bekijk alles van Jackie van Laren
Dit product is beschikbaar vanaf 29 mei 2018
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Het ideale zomerboek, om lekker mee weg te dromen op het strand Een verloren liefde hervonden Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary's, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten. Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken. Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary's. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen... De pers over de boeken van Jackie van Laren 'Lekker boek, genieten!' VROUW glossy, De Telegraaf 'Een achtbaan van emoties, drukte, aantrekkingskracht en ervaringen: kortom, een achtbaan van Q.' Chicklit.nl 'Zin is een snelle en heerlijke roman die je niet snel wilt wegleggen.' Hebban.nl


Product Informatie

Auteur

Jackie van Laren

Taal

Nederlands

Uitgever

Boekerij

ISBN

9789022583289

Productsoort

Boek

Categorie

Nederlandse literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

mei 2018

Pagina's

336

Formaat

216 x 141 x 25 mm

Beoordelingen

‘Opstaan’- Jackie van Laren4 / 5

Opstaan

Ann Millers heeft met de wereldberoemde rockstar Rory Macuary een stormachtig liefdesjaar achter de rug. Als het voorbij is zit Ann met een gebroken hart, op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden.
Ann leidt daar een rustig en teruggetrokken bestaan en samen met haar beste vriendin, Georgie, runt ze een theehuisje, annex eettentje. Ondanks dat ze geen contact meer met Rory heeft, denkt ze nog vaak terug aan hun heftige relatie..
Ondertussen kan Rory Ann maar niet vergeten en snapt ook niet waarom het is misgegaan.
Op een dag leert Rory de bekende tv-kok, Woz, tijdens een opname kennen en het blijkt goed tussen hen te klikken. Al snel zijn ze elkaars beste maatjes.
Woz maakt fouten en dat betekent het einde van zijn tv-carrière, maar hij vindt een nieuwe kookuitdaging bij een restaurantje op St. Mary’s. Woz nodigt Rory uit om eens langs te komen en dit zal grote gevolgen hebben...

“Opstaan”begint met een paar bladzijden waarin in grote lijnen de voorgeschiedenis wordt belicht uit het boek “Vallen”. Dit is voldoende, om als “Opstaan” goed, als stand alone te kunnen lezen, maar voor het complete beeld is het fijner om eerst “Vallen“ te lezen.

De twee verhaallijnen, van Ann en Rory, zijn op een prachtige manier met elkaar verweven. . Ann heeft eerder een boek geschreven en naast dat ze het in haar leven zonder Rory moet stellen kampt ze ook nog eens met een writersblock.

Ann houdt een dagboek bij om zo haar gevoelens een plaats te kunnen geven.

De auteur heeft in “Opstaan” ook weer een aantal nieuwe personages gecreëerd die je direct omarmen waardoor je deelgenoot wordt van hun groep.

Muziek is ook in dit verhaal weer een grote rode draad net zoals Rowland, het zoontje van Rory.

“Opstaan” is een feelgood-roman waarin twee dingen duidelijk naar voren komen en dat is bindingsangst en het gevecht voor alles waar je veel om geeft, ook al denk je soms dat dit een onmogelijk combinatie is.


5 / 5

Ik wil meer!

‘Opstaan’ van Jackie van Laren is het vervolg op ‘Vallen‘, waar ik echt gek op was. Tot ik het boek opensloeg had ik me niet gerealiseerd dat ‘Opstaan’ het vervolg was en toen was ik bijna nog blijer dan ik al was.

Jackie van Laren weet me altijd compleet omver te blazen, ik geniet met volle teugen van haar boeken en dat was bij ‘Opstaan’ zeker niet anders. Het feit dat Anne en Rory niet meer samen zijn, brak mijn hart even maar het feit dat ik meer over hen kon lezen was echt zo fijn. Ik kan echt verdrinken in de boeken van Jackie van Laren en ontsnap echt even aan de realiteit tijdens het lezen. Aan het eind van ‘Opstaan’ baalde ik ook echt dat het boek uit was en wilde meer van Anne en Rory.

Ik vond ‘Opstaan’ zo fijn dat ik stukjes heb voorgelezen aan mijn man, hardop heb gelachen en zeker aan het eind wel een traantje heb weggepinkt (op een goede manier dan!). Jackie van Laren heeft me ook met dit boek weer een heerlijke tijd gegeven en ik kan opnieuw niet wachten op haar nieuwe boek.

‘Opstaan’ is het vervolg op ‘Vallen’, dat je zeker wel gelezen moet hebben als je het complete verhaal wilt snappen. Maar opnieuw heeft Jackie van Laren me vanaf begin tot eind compleet van de wereld afgesloten, ik genoot van Anne en Rory en wilde alleen maar meer. I laf it!


4 / 5

Na Vallen komt Opstaan!

Opstaan is het logische vervolg op Vallen en sluit naadloos aan.
Een heerlijk vervolg als je het mij vraagt en ook dit keer genoot ik met volle teugen van Anne en Rory.
Een feelgood-roman om even je gedachten te verzetten. Lezen en gaan met die banaan. Voor je het weet ben je ook nu weer bij de laatste bladzijde aangekomen, en als je daar bent wil je vast en zeker net als mij meer.

Na twee jaar treuren is het Anne nog steeds niet gelukt volledig los te komen van Rory en dat geldt andersom net zo goed. Door toeval kruisen hun wegen elkaar wederom en dan is het een kwestie van tijd. Maar ook nu gebeuren er ondertussen genoeg dingen waardoor het allemaal niet vanzelfsprekend is.

Opstaan zou voor mij wel eens het zomerboek van 2017 kunnen worden, een echte aanrader!


5 / 5

OPSTAAN.......!

Mijn eerste reactie toen ik het boek binnen kreeg was, wauw wat mooi vormgegeven en wat een ontzettend vrolijk en uitnodigend boek om te lezen.
Het maakt me vrolijk als ik er alleen al naar kijk.
Eerst kon ik moeilijk in het boek komen omdat ik de rust niet had. Maar na een paar dagen het opnieuw te hebben geprobeerd heb ik het boek in een ruk uitgelezen. Het neemt je mee. Het is realistisch geschreven, alledaags, herkenbaar.
Achteraf kwam ik erachter dat het een vervolg is op het boek Vallen. Dit boek had ik niet gelezen maar dat maakte wat mij betreft ook niet uit.
Het boek is m.i. Zo goed geschreven dat je het ook als een op zichzelf staand boek kunt lezen.
Ik vond het een erg leuk boek. En zal vaker in een van de boeken van deze schrijfster duiken.


5 / 5

Een feelgood die bol staat van emoties

Opstaan – Jackie Van Laren

Over de schrijfster:
Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Al op jonge leeftijd schreef ze voor haar eigen plezier zowel fictie als poëzie en muziek. Een studie Nederlands en Engels, een nachtelijk bestaan op de poppodia van Nederland en een carrière in het uitgeefvak volgden. Met de Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster.
Jackie van Laren is het pseudoniem van Jacqueline Remmers.
Achterflap:
Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten.

Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken.

Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary’s. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen…

Mijn mening:
Wauw, dat is het eerste wat bij me opkomt als ik Opstaan dicht sla, wat heeft Jackie me weer heerlijk laten zwijmelen. En met zwijmelen omvat ik een overschot aan emoties, ik heb gelachen, gehuild maar vooral enorm genoten van het vervolg op Vallen.
De schrijfstijl van Jackie Van Laren is zo realistisch dat ik het gevoel ervaarde zelf lekker een paar dagen op St.Mary’s te hebben vertoefd. Gewoon een heerlijk vakantiegevoel. Niets moet, alles mag en iedereen staat voor elkaar klaar. Daarbuiten draait het vooral om de liefde en nergens anders om, wat heerlijk zeg. Ze weet de lezer tot in het hart te raken.
Gelukkig weet ik nu hoe het Rory, zijn zoontje Row en Anne verder is vergaan na het triestige einde van Vallen.
Opstaan is het ultieme feelgood boek waar je blij van wordt, tevens ben je je bewust van de kleine dingen in het leven die belangrijk zijn. Geld en roem maakt niet gelukkig, dat is hier toch maar weer eens heel duidelijk geworden.
Voor mij mogen er nog vele feelgoods uit de pen van Jackie Van Laren tevoorschijn getoverd worden, ik zou willen zeggen Doorgaan als volgende titel klinkt mij als muziek in de oren.

Opstaan krijgt van mij dik verdiend 5 sterren.
Bianca
Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Opstaan
Opstaan
Jackie van Laren
Paperback  336 paginas
500