31.99
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
In
Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.
Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

- : Meneer Wateetons
- : Carrera Culinair
- : 9789048845347
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 288
- : mei 2019
- : 1300
- : 257 x 196 x 32 mm.
- : Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.
- : Vleeswaren, Stappenplannen, Maken, Zelf maken, Slager