Over charcuterie
Over charcuterie
Over charcuterie
Over charcuterie
Nederlands
288

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.

Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

0 | 0

  • : 9789048845347
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 288
  • : mei 2019
  • : 1300
  • : 257 x 196 x 32 mm.
  • : Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.
  • : Vleeswaren, Stappenplannen, Maken, Zelf maken, Slager