PocketBook eReader – Basic Lux 3 (Zwart)
 • PocketBook eReader – Basic Lux 3 (Zwart)
 • PocketBook eReader – Basic Lux 3 (Zwart)
 • PocketBook eReader – Basic Lux 3 (Zwart)
Nederlands

De Basic Lux 3 eReader is de opvolger (2022) van de succesvolle Basic Lux 2. De Basic Lux 3 heeft nog meer mogelijkheden én meer comfort.

Ongecompliceerd leesplezier

Met de PocketBook Basic Lux 3 verloopt de overstap naar de wereld van het e-readen probleemloos. Dankzij het nieuwe geraffineerde productdesign is de PocketBook Basic Lux 3 uiterst licht en compact (161,3 x 108 x 8 mm). De e-reader is uitgerust met een 6-inch E-Ink-Carta™-scherm met HD-resolutie (758 × 1024). Dit scherm nadert de optische kenmerken van een reguliere, gedrukte pagina, en dit biedt veiligheid en comfort voor de ogen, zelfs bij urenlang lezen.

Met de led-voorgrondverlichting kunt u ook bij slecht licht van uw e-books genieten. Met de functie SMARTlight kun je de schermhelderheid en kleurtemperatuur aanpassen door een warme of koude achtergrondtint te kiezen.

Licht en prettig hanteerbaar

De PocketBook Basic Lux 3 is licht en de bediening is uiterst eenvoudig. Het aan voorzijde geplaatste besturingselement en de ergonomische scroll-toetsen maken snel navigeren en vlot ‘omslaan’ van de bladzijden mogelijk. Zijn gewicht van slechts 155 gram maakt deze e-reader tot een van de lichtste op de markt.

Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface gaat zowel het aanpassen van de instellingen als het beheren van uw bibliotheek snel en eenvoudig. Met behulp van WLAN, Dropbox-verbinding en Send-to-PocketBook-service worden e-books snel en ongecompliceerd naar de PocketBook Basic Lux 3 verzonden, zonder dat aansluiting op een pc vereist is.

Clouddiensten

De gehele bibliotheek wordt direct gesynchroniseerd tussen de e-reader en een smartphone of laptop dankzij de PocketBook Cloud en PocketBook Reader-app.

Bestandsindelingen

De e-reader ondersteunt 19 van de populairste boekindelingen en 4 grafische indelingen, waaronder: EPUB, FB2, MOBI, PDF, DJVU, TXT, JPEG, PNG.

Processor & Geheugen

De krachtige dual-core processor verhoogt de snelheid van de e-reader en zorgt voor moeiteloos bladzijden omslaan. Buiten het 8GB interne geheugen, is de e-reader voorzien van een extra geheugenkaartsleuf. Het is voldoende om een bibliotheek voor duizenden boeken op te bouwen.

Specificaties:

Type Display: E Ink Carta™

Resolutie: 758 x 1024

Formaat scherm: 6'' (15.24 cm)

DPI: 212

Kleurdiepte: 16 niveaus grijsschalen

Frontlight: Ja (SMARTlight)

Processor: Dual Core (2 × 1 GHz)

RAM: 512 MB

Intern geheugen: 8 GB

Batterij: 1300 mAh (Li-Ion-Polymer)

Cover Sensor: Ja

Wi-Fi: Ja

USB uitgang: Micro USB

Uitbreidbaar geheugen: microSD

Platform (OS): Linux 3.10.65

E-Book Indelingen: ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF(DRM), PRC, RTF, TXT

Beeldingelingen: JPEG, BMP, PNG, TIFF

Online Diensten: PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook

Applicaties: Bibliotheek, woordenboek, Galerij, Calculator, Schaken, Klondike, Snake, Sudoku

Afmetingen: 16.1 x 10.8 x 0.8 cm

Gewicht: 155 g

Inhoud verpakking: E-reader, micro USB kabel, quick start guide, garantiekaart

Om de eReader te beschermen tegen krassen, deukjes en andere beschadigingen, wordt het gebruik van een eReader-hoes aanbevolen. De op maat gemaakte PocketBook hoes voor de Basic Lux 3 is los verkrijgbaar in zwart, grijs en rood.

4 | 0

 • : Pocketbook
 • : 7640152093500
 • : Nederlands
 • : Box
 • : maart 2022
 • : 550
 • : 314 x 254 x 27 mm.
 • : PocketBook
 • : Ereader, E-reader, ebook