Ragdoll

Bekijk alles van

Daniel Cole

Kies uitvoering
Aantal
10
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Zin in een zenuwslopende pageturner? Mooi! Dit is er zo een waar je 's nachts het licht voor aan laat! Zet je schrap voor 'Ragdoll', het ijzingwekkende debuut van Daniel Cole.

Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega's Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?

'Wat een perfect droomdebuut. Nagelbijtende spanning, een moordend tempo, een fraaie plottwist en humor maken het tot een fantastische thriller'.
Noordhollands Dagblad
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Daniel Cole
Uitgever
Luitingh-Sijthoff
Taal
Nederlands
ISBN
9789021021713
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenThrillers & SpanningThrillerThriller
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
2/15/2018
Aantal pagina's
400
Formaat
210 x 135 x 34 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken