Roast

Bekijk alles van

Louise Franc

Kies uitvoering
29.95
Dit product is online uitverkocht. Probeer het in jouw Bruna.

Samenvatting

Samenvatting
A collection of classic and more innovative roasting recipes-from a simple roast turkey to roasted peaches with crème fraîche. Get more from your oven-and update your roasting techniques-with this classic and contemporary collection of delicious roasting recipes. Chapters cover meat, poultry, vegetables, fish & seafood, sides, and desserts, and contain more than seventy classic and more contemporary recipes including beef cheeks in red wine, classic roast turkey with spicy cranberry sauce, beef pot roast, roasted lamb shanks with cannellini beans, mustard-glazed roast leg of ham, sticky roast pork ribs, roasted ducks with cherries, whole-roasted harissa cauliflower, and slow-roasted peaches with lime mascarpone. With step-by-step carving instructions for beef, lamb, chicken, turkey, duck, and pork, as well as popular game meats, Roast is the perfect way to update your roasting skills and expand your cooking repertoire.

Productinformatie

Auteur
Louise Franc
Uitgever
Smith Steet
Taal
Engels
ISBN
9781925418460
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenEngelse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
1/1/2017
Aantal pagina's
208
Formaat
262 x 218 x 24 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken