Rook! Culinair roken op de BBQ en in andere rookkasten
Rook! Culinair roken op de BBQ en in andere rookkasten
Rook! Culinair roken op de BBQ en in andere rookkasten
Rook! Culinair roken op de BBQ en in andere rookkasten
Nederlands
304
21.99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken. In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten - van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

0 | 0

  • : Steven Raichlen
  • : Xander Uitgevers
  • : 9789045209371
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 304
  • : juni 2016
  • : 1192
  • : 237 x 205 x 32 mm.
  • : Kookkunst / eten en drinken etc.
  • : Vlees, Barbecue, Kookboek