• NextPrevious

Salt, Fat, Acid, Heat

Bekijk alles van

Samin Nosrat

Kies uitvoering
Aantal
34.95
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat. Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Samin Nosrat
Uitgever
Veltman Distributie Import Books
Taal
Engels
ISBN
9781782112303
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenEngelse boekenKookboekenKookboekenBasis kookboek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
1/1/2017
Formaat
235 x 187 x 44 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken