Schrijven voor technici
24.95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Veel technische teksten worden in opdracht geschreven. Opdrachtgevers hebben behoefte aan kennis en advies en zijn bereid deze in te kopen bij technisch specialisten. Met een rapport zijn opdrachtgevers in staat om te beslissen, te produceren en op hun beurt geld te verdienen. Schrijven voor Technici leert je succesvol ideeën, ontwerpen en onderzoeksresultaten schrijven. Voorop staat de techniek; schrijven is bijzaak, maar wel één die het verschil kan maken in succes.

Waarom kiezen voor Schrijven voor technici?
* Leert je op praktische wijze heldere adviezen en rapporten te schrijven;
* bevat een overzichtelijk stappenplan voor het schrijfproces;
* met illustratieve schema's en tabellen.

Schrijven voor Technici leert je aan de hand van vijf stappen om technische teksten te schrijven:
1. verhelder het doel voor de tekst;
2. verzamel inhoud voor de tekst;
3. structureer de tekst;
4. schrijf de tekst;
5. verbeter de tekst.

Met Schrijven voor Technici leer je om beroepsproducten zoals zakelijke notities, verslagen en rapporten te schrijven door middel van duidelijke instructies, schema's en tabellen. Aan de hand van de volgende bijlagen kun je (zelfstandig) aan het werk: Algemene beoordeling van de kwaliteit van verslaglegging, feedbackformulieren voor de inleiding, hoofdstuk, conclusie of samenvatting van een verslag of rapport en een nakijkstaat over zakelijke notitie, verslag en rapport. Schrijven voor Technici is ook beschikbaar als e-book.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier extra opdrachten. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

0 | 0