Sergio's smaakmakers
Sergio's smaakmakers
Sergio's smaakmakers
Sergio's smaakmakers
Nederlands
256

Eenvoudige recepten voor thuis
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers.

Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis?

0 | 0

  • : 9789048840724
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 256
  • : oktober 2018
  • : 1181
  • : 258 x 197 x 28 mm.
  • : Koken/eten per ingrediënt: kruiden, specerijen, olie en azijn; Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks; Kookkunst / eten en drinken etc.
  • : Kookboek, Recepten, Smaken