Spannende Boeken Weken

Van 1 t/m 21 juni zijn het weer Spannende Boeken Weken! Kies uit meer dan vijfduizend spannende boeken en krijg bij besteding van €12,50 een gratis thriller cadeau.

Spannende boeken tips

Bekijk alle tips Deze aanbevolen thrillers mag je niet missen tijdens de Spannende Boeken Weken!
Het spannende geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn Het geschenk werd dit jaar geschreven door Thomas Olde Heuvelt. Bestel een boek van €12,50 of meer en krijg deze psychologische griezelthriller cadeau! Bekijk alle tips
Dolores dolly poppedijn

BookSpot Gouden Strop

Bekijk hier de genomineerde boeken en de winnaar van de Gouden Strop 2019!
Winnaar 2019 - De witte kamer In een park in Leiden doet een wandelaar een schokkende vondst: een uitgemergeld lichaam met het cijfer 5 in zijn buik gekerfd... Bestel nu
De witte kamer - Samantha Stroombergen

Spannende eBooks actie

Bekijk alle afgeprijsde eBooks Wij hebben een enorme collectie van de beste thrillers nu voor maar €4,99! Bestel €12,50 aan ebooks en krijg het geschenk meegestuurd.

Laatst bekeken

De nieuwe folder is uit! De beste aanbiedingen en nieuwe boeken bij elkaar. Bekijk nu
Folder

Op zoek naar spannende boeken en verhalen? Dan zit je bij Bruna helemaal goed! Tijdens de Spannende Boeken Weken lichten wij de beste thrillers uit en hebben wij geweldige actieprijzen op eBooks.

Dit jaar schreef Thomas Olde Heuvelt het geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn, een gruwelijk goede psychologische griezelthriller. Besteed minimaal €12,50 aan thriller boeken of ebooks en krijg het geschenkboek gratis bij je bestelling meegeleverd!