Stap voor stap Manga leren tekenen Paperback

november 2005 4 recensies
Stap voor stap Manga leren tekenen

KINDERATELIER. Zoals je al weet, is manga de typische Japanse tekenstijl die je tegenwoordig terugvindt in een aantal populaire tekenfilmseries. Je kent ze wel, de stoere jongens en meisjes met hun grote ogen en gespierde... Meer Stap voor stap Manga leren tekenen

Paperback
64 pagina's
€ 12 50

Bekijk alles van C. Hart

  Ontvang een e-mail wanneer het product weer beschikbaar is
   

  Samenvatting


  KINDERATELIER. Zoals je al weet, is manga de typische Japanse tekenstijl die je tegenwoordig terugvindt in een aantal populaire tekenfilmseries. Je kent ze wel, de stoere jongens en meisjes met hun grote ogen en gespierde lichamen die telkens weer tegen het kwade moeten vechten. Met dit boek kun je binnen de kortste keren zelf je eigen mangahelden tekenen en ontwerpen. Je begint uiteraard bij de basis en leert hoe je de opvallende ogen, de vorm van het hoofd en het lichaam precies moet tekenen. Als je dat allemaal onder de knie hebt, vind je in dit boek een heleboel coole, grappige en stoere mangafiguren die je stap voor stap kunt natekenen, zoals een stoere zwaardvechter, een mooie prinses of een gevaarlijke vechtrobot. Met de aanwijzingen in dit boek en een beetje oefening, ben je algauw een volleerde mangatekenaar!

  Product Informatie

  Auteur

  C. Hart

  Taal

  Nederlands

  Uitgever

  Deltas Centrale uitgeverij

  ISBN

  9789044708233

  Productsoort

  Boek

  Reeksnaam

  Tekenatelier

  Categorie

  Hobbyboeken

  Leeftijd

  10-12

  Verschenen

  november 2005

  Pagina's

  64

  Formaat

  280 x 216 x 9 mm

  Vertaler

  Machiel Bosman

  Beoordelingen

  ‘Stap voor stap Manga leren tekenen’- C. Hart  5 / 5

  Recensie

  ik vind de Manga manier onwijs geweldig cool gaaf en super hip ik kan het pas kort maar wil echt heel erg uitbreiden en als ik goed genoeg kan tekenen zal ik alles op alles geven en dan ga ik les geven in MANGA!!!!
  ik wil dit ZUPER DUPER MEGA graag want ik hou ontzettend van manga ik vind het heel erg leuk en ik wl het erg graag uitbreiden ik vraag dan eigenlijk ook of iemand mij leuke manga's kan toesturen alstublieft... ik wil het echt heel heel heel heel heel heel heel heel ik wil het zoooo graag iets wil ik met manga.. alleen ik kan het een beetje ik ben nog beginner.......  groetjes ??Manon??


  5 / 5

  Recensie

  Ik ben het erg met je eens Manon ik ben ook erg fan van Manga, ik ben niet echt bekend met Manga maar ik raad het iedereen aan die van tekenen houd.

  groetjes Merel


  5 / 5

  Recensie

  Lijkt me een leuk boek. Ben zelf erg fan van manga tekenen


  5 / 5

  Recensie

  manga tekenen is cool manga is cool manga is cool hypnose manga is cool manga is cool hypnose manga is cool manga is cool hypnose

  Recent bekeken producten


  checklist

  HiSchool de plek voor alle schoolspullen

  • HiSchool agenda
  • Etui
  • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
  • Etiketten
  • Schriften
  • Schooltas, rugzak en shopper
  • Ringbanden
  • Schoolspullen voor in je etui
  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

  Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

  Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

  Promo HiSchool Alt Text
  Stap voor stap Manga leren tekenen
  Stap voor stap Manga leren tekenen
  C. Hart
  Paperback  64 paginas
  1250