Super de luxe Paperback

Super de luxe
 

Samenvatting

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te...Meer Super de luxe Lees meer

Product Informatie

Auteur

Suzanne Vermeer

Taal

Nederlands

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

ISBN

9789400508897

Productsoort

Boek

Categorie

Onze toptitels van 2018 , Thriller , Voordelig geprijsde boeken voor 15,00 per stuk

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

april 2018

Pagina's

312

Formaat

216 x 27 x 27 mm

Samenvatting

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te...Meer Super de luxe Lees meer

Paperback
312 pagina's
€ 15 00
eBook € 9,99

Bekijk alles van Suzanne Vermeer
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een penthouse hebben, en Emma neemt het aanbod met beide handen aan. De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe - diners in fantastische restaurants, party's op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar wanneer ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Wanneer Emma op onderzoek uitgaat en enkele schokkende ontdekkingen doet over de tweeling, wordt de zaak alleen nog maar vreemder. Haar eigen leven komt hierbij op het spel te staan...


Product Informatie

Auteur

Suzanne Vermeer

Taal

Nederlands

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

ISBN

9789400508897

Productsoort

Boek

Categorie

Onze toptitels van 2018 , Thriller , Voordelig geprijsde boeken voor 15,00 per stuk

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

april 2018

Pagina's

312

Formaat

216 x 27 x 27 mm

Beoordelingen

‘Super de luxe’- Suzanne Vermeer4 / 5

Top!

Weer een super boek! In 1 dag uitgelezen. Er zit weer genoeg spanning in en liefde. Wat wil je nog meer. Het blijft spannend tot aan het eind.


3 / 5

Geen vakantietripje

Super de Luxe van Suzanne Vermeer neemt je in vergelijking met de vorige boeken niet mee op vakantie ondanks dat de cover dat wel belooft. Wat je wel krijgt, is een redelijk spannend verhaal over een iets wat naïeve vlogster die in nare omstandigheden terechtkomt. Je weet al snel wie erachter zit, maar het is vooral de vraag ‘wat is hier gaande?’. En de vraag ‘wie kun je wel en niet vertrouwen?’ Dat blijft zelfs op het einde nog wat vaag, omdat de auteur wel erg veel haast lijkt te hebben. Maar het is begrijpbaar. Ik vloog niet door dit boek, maar fijn geschreven is het zeker. Precies zoals we Suzanne Vermeer kennen.


4 / 5

onvoorspelbaar

Mijn eerste reactie na het lezen van dit boek was: ‘wat jammer dat ik hem al uit heb’, wat een heerlijk boek is dit. Het bevat alle typische Suzanne Vermeer elementen: romantiek, vrouwelijk hoofdpersonage, een zomerse setting, spanning, glamour en dat tikkeltje humor. Maar ‘Super de luxe’ is meer dan dit, het zit vol van onverwachte plotwendingen, is origineel, goeie schrijfstijl en gaat verder dan de voorgaande boeken van deze auteur.


Door de tekst op de achterflap is al snel duidelijk dat Sofia en Alessandro niet zijn wie ze zijn, wat op zich wel een spoiler lijkt, maar dit is uiteindelijk ook het enige voorspelbare aan het verhaal, waardoor het ook niet stoort dat op de achterflap deze spoiler vermeld staat. Ik was echt verrast door de plot aan het einde van het verhaal, deze had ik niet zien aankomen en vond ik ook héél origineel. Wat heb ik het hier dan ook lastig om jullie geen spoilers te verklappen. Hoewel er in het boek ook wel veel toevalligheden en plotwendingen zijn die niet altijd even realistisch zijn en in de werkelijkheid waarschijnlijk nooit zouden voorkomen, stoort dit totaal niet gezien men volledig in het verhaal opgaat.

Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven. We volgen het verhaal grotendeels vanuit Emma’s oogpunt, maar er komen ook verschillende andere personages aan het woord, van wie we pas op het einde van het verhaal te weten komen wie zij zijn. Dit geeft een interessante invalshoek aan het verhaal. Hierdoor wordt je als lezer constant geprikkeld om verder te lezen want je wilt te weten komen wie deze andere personages zijn en wat hun rol in het verhaal is. Vooral de invalshoek van Oleg zorgde ervoor dat ik enorm nieuwsgierig werd en het boek nauwelijks opzij kon leggen, en toen ik op het einde van het boek wist wie Olef was, vond ik dit personage echt zeer goed weergegeven.
Het boek bestaat uit twee delen die telkens opgesplitst zijn in kleinere hoofdstukken, hierdoor leest het boek zeer vlot.

De auteur gebruikt duidelijke en beeldende taal, hierdoor is het boek toegankelijk voor het bredere publiek. Het eerste deel is zeker geschikt om weg te dromen wanneer je op een warm strand ligt zoals met alle zomerboeken van deze auteur. Maar het tweede deel is zo spannend dat je het niet meer opzij kan leggen zodoende dat wanneer je na een dagje strand thuis bent gekomen onmiddellijk verder leest tot je het verhaal uit hebt. ‘Super de luxe’ is ook een aanrader voor liefhebbers van de betere thriller en misdaadromans, zij mogen zich zeker niet laten misleiden door de cover die nogal een Chicklit-gehalte uitstraalt.

Het boek is wat het beloofd en wat je verwacht van Suzanne Vermeer, een gezellige zomerthriller met een vrouwelijke heldin. Maar voor mij is ‘Super de luxe’ beter dan de voorgaande twee boeken van deze auteur: het is origineler, spannender, en beter opgebouwd.
Gezien de naam van de auteur een pseudoniem is, vraag ik mij hier nogmaals af of de boeken telkens door dezelfde auteur worden geschreven, aangezien de schrijfstijl toch altijd wel een beetje anders is dan de voorgaande. Van mij krijgt dit verhaal een ruime 4 sterren.

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Super de luxe
Super de luxe
Suzanne Vermeer
Paperback  312 paginas
1500