Superhelden.nl / 1 eBook

Superhelden.nl / 1
eBook

Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl. Alleen de allerbeste spelers mogen door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala. Maar niemand weet dat het eiland echt bestaat. Niemand weet dat de allerbeste spelers...... Meer

eBook
212 pagina's
€ 699

Gebonden € 12,50
Paperback € 9,99

Bekijk alles van Marcel van Driel
Je aankoop is direct te downloaden
Recent in de media
collectie

Recent in de media

Bekijk alle boeken

Samenvatting


Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl. Alleen de allerbeste spelers mogen door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala. Maar niemand weet dat het eiland echt bestaat. Niemand weet dat de allerbeste spelers worden ontvoerd en op Pala tegen hun wil worden opgeleid tot superspion. Afgestudeerde spionnen heten Superhelden en worden op internationale missies gestuurd. Alleen de mysterieuze leider Onno weet wat het einddoel is. Sinds haar vaders zelfmoord doet de veertienjarige Iris Goudhoorn niets anders dan gamen. Haar lievelingsgame is Superhelden.nl, waar ze de ene highscore na de andere haalt. Superhelden Alex en Fiber worden naar Nederland gestuurd om Iris te ontvoeren. Maar zelfs zij weten niet wat Onnos plannen met Iris zijn. Want Iris is uitzonderlijk getalenteerd, zelfs voor een Superheld.

Product Informatie

Auteur Marcel van Driel
Taal Nederlands
Uitgever VBK Media
ISBN 9789026132322
Bindwijze eBook
Productsoort eBook
Digital format EPUB met digitaal watermerk
Categorie Leesboeken , eBooks
Leeftijd 10-12
Verschenen augustus 2011
Pagina's 212
Formaat EPUB met digitaal watermerk
File size 0,51

Beoordelingen

‘Superhelden.nl / 1’- Marcel van Driel5 / 5

Recensie

ik vond het een leuk boek omdat het spannend is en leuk is.
het was een boek vol raadsels en enge dingen hou ik van.
ik raad het aan mensen aan boven de 10 jaar. omdat het meer dan een boek is maar ook een game je leest ongeveer een game.