• NextPrevious

The Dutch kitchen

Bekijk alles van

Claartje Lindhout

Kies uitvoering
Aantal
13.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Al is Nederland maar een klein landje, toch heeft iedere provincie haar specifieke gerechten: Gelderse gortesoep, Zeeuwse mosselen, Fries suikerbrood, Haagse bluf... Claartje Lindhout neemt nu ook de niet-Nederlandstaligen mee op een culinaire ontdekkingstocht langs de Hollandse pot - gerechten naar grootmoeders recept, met een twist van nu. Uit iedere provincie vind je in dit Engelstalige boek een voor-, hoofd- en nagerecht om een compleet streekmenu te maken. De recepten zijn helder beschreven en de fotografie van ieder recept bevat een knipoog naar de 17de-eeuwse Hollandse stillevens.

Productinformatie

Auteur
Claartje Lindhout
Uitgever
Becht
Taal
Engels
ISBN
9789023014317
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenEngelse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
5/15/2014
Aantal pagina's
76
Formaat
197 x 197 x 12 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken