Theorie en praktijk van arbeid

Kies uitvoering
Aantal
39.95
Overmorgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Theorie en praktijk van arbeid laat je kennis maken met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het boek koppelt de praktijk van een sterk veranderende wereld van werk aan de theoretische kennis over de werking van arbeidsmarkten. Onder de redactie van Fabian Dekker stelt dit boek een aantal vragen centraal, zoals hoe arbeidsmarkten veranderen en welke vragen dit oproept. Hierbij worden belangrijke actuele onderwerpen besproken zoals de clustereconomie, de verdergaande digitalisering en de gevolgen daarvan voor banen. Theorie en praktijk van arbeid sluit af met een blik op de toekomst; hoe zal het werk er in de nabije toekomst uit zien en welke vragen roept dit op? Op de bijbehorende website staan o.a. toets vragen, video's en een begrippentrainer. Het boek is geschikt voor studenten HRM, Bedrijfskunde MER en HBO-rechten.

Productinformatie

Auteur
Jos MevissenFabian DekkerAukje NautaChristel van de VenBram PeperFrits KosterA.R. HouwelingStephan CorporaalMaarten van Riemsdijk
Uitgever
Boom
Taal
Nederlands
ISBN
9789024401000
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenBusiness & CommunicatieManagementPersoneel & Organisatie (P&O)
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
12/11/2018
Aantal pagina's
204
Formaat
240 x 171 x 13 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken