Thrillers & Spanning

Spannende verhalen en thrillers zijn de populairste boeken in Nederland. Bij Bruna kies je uit meer dan vijfduizend messcherpe thrillers!

Thriller Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire thrillers en spannende boeken van dit moment voor jou op een rij gezet.

BookSpot Gouden Strop

De Gouden Strop is de grootste prijs voor het beste Nederlandse spannende boek. Bekijk hier genomineerde thriller boeken.
Winnaar 2019 - De witte kamer In een park in Leiden doet een wandelaar een schokkende vondst: een uitgemergeld lichaam met het cijfer 5 in zijn buik gekerfd... Bestel nu
De witte kamer - Samantha Stroombergen

De nieuwste thrillers

Bekijk alle nieuwe thrillers De spannendste nieuwe thrillers in één overzicht. Zo heb je snel je favoriete boek in huis.
Wraak Het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia. Een verhaal over jongens die snel op willen klimmen en daar alles voor over hebben. Bestel nu
Wraak - Wouter Laumans en Marijn Schrijver

Te reserveren thrillers

Bekijk alle reserveerbare thrillers Bestel de thrillers van je favoriete auteurs al voordat ze verschijnen, zodat je ze als eerste in huis hebt.
Klein klein kleutertje In deel 7 van de Helen Grace-serie laat een koelbloedige moordenaar getuigen achter op de plaats delict. Dan ontstaat voor Helen een complexe race tegen de tijd... Reserveren
Klein klein kleutertje - M.J. Arlidge

Laatst bekeken

Bruna Folder Ontdek de nieuwste aanbiedingen in onze folder. Bekijk folder
Vakantie folder

Op zoek naar spannende boeken en verhalen die je niet weg kunt leggen tot je de laatste letter hebt gelezen? Dan zit je bij Bruna helemaal goed! Kies uit meer dan vijfduizend messcherpe thrillers waar je ’s nachts het licht voor aan laat!

Als je verslaafd bent aan spanning ben je bij Bruna aan het juiste adres. Kies uit zinderende thrillers en meesterlijke horror, breinbrekende detectives, meeslepende avonturenromans, spionage- en oorlogsromans en waargebeurde true-crime! Het maakt niet uit in welk spannend genre je je het meest thuis voelt, hier vind je alle boeken die je graag leest!

Als boekenexpert geeft Bruna je graag leestips. In onze thriller Top 10 hebben we de beste boeken van dit moment verzameld. De 10 populairste thrillers voor jou op een rijtje. Jouw leesgarantie voor spanning met een extreem hoog voltage!