Thrillers & Spanning

Spannende verhalen en thrillers zijn de populairste boeken in Nederland. Bij Bruna kies je uit meer dan vijfduizend messcherpe thrillers!

Thriller Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire thrillers en spannende boeken van dit moment voor jou op een rij gezet.

De nieuwste thrillers

Bekijk alle nieuwe thrillers De spannendste nieuwe thrillers in één overzicht. Zo heb je snel je favoriete boek in huis.
Dertien Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaar een van de juryleden is? Bestel nu
Dert13n - Steve Cavanagh

Te reserveren thrillers

Bekijk alle reserveerbare thrillers Bestel de thrillers van je favoriete auteurs al voordat ze verschijnen, zodat je ze als eerste in huis hebt.
Laatste adem Als de moord op een jonge vrouw wel erg lijkt op een andere, moet Foster razendsnel voorkomen dat een ontvoerde vrouw het volgende slachtoffer wordt. Reserveren
Robert Bryndza - Laatste adem

Laatst bekeken

Op zoek naar spannende boeken en verhalen die je niet weg kunt leggen tot je de laatste letter hebt gelezen? Dan zit je bij Bruna helemaal goed! Kies uit meer dan vijfduizend messcherpe thrillers waar je ’s nachts het licht voor aan laat!

Als je verslaafd bent aan spanning ben je bij Bruna aan het juiste adres. Kies uit zinderende thrillers en meesterlijke horror, breinbrekende detectives, meeslepende avonturenromans, spionage- en oorlogsromans en waargebeurde true-crime! Het maakt niet uit in welk spannend genre je je het meest thuis voelt, hier vind je alle boeken die je graag leest!

Als boekenexpert geeft Bruna je graag leestips. In onze thriller Top 10 hebben we de beste boeken van dit moment verzameld. De 10 populairste thrillers voor jou op een rijtje. Jouw leesgarantie voor spanning met een extreem hoog voltage!