Thrillers & Spanning

Spannende verhalen en thrillers zijn de populairste boeken in Nederland. Bij Bruna kies je uit meer dan vijfduizend messcherpe thrillers!

Thriller Top 10

Bekijk de Top 10 Wij hebben de meest populaire thrillers en spannende boeken van dit moment voor jou op een rij gezet.

De nieuwste thrillers

Bekijk alle nieuwe thrillers De spannendste nieuwe thrillers in één overzicht. Zo heb je snel je favoriete boek in huis.
De ontdekking Wanneer Simon en Ingrid wanhopig op zoek zijn naar hun vermiste dochter, ontdekken zij ijzingwekkende verbanden met een duistere sekte-achtige organisatie. Bestel nu
De ontdekking

Te reserveren thrillers

Bekijk alle reserveerbare thrillers Bestel de thrillers van je favoriete auteurs al voordat ze verschijnen, zodat je ze als eerste in huis hebt.
Holleeders onderwereld De nooit vertoonde, rauwe werkelijkheid over de rol van Holleeder in de geschiedenis van de Nederlandse onderwereld. Direct uit de politiedossiers. Reserveren
Holleeders onderwereld - Wim van de Pol

Laatst bekeken

Costa Brava Als Irene van Hout erachter komt dat haar man Jacco haar heeft bedrogen met een ander, breekt een moeilijke tijd aan. Bestel nu
Costa Brava - Linda van Rijn

Op zoek naar spannende boeken en verhalen die je niet weg kunt leggen tot je de laatste letter hebt gelezen? Dan zit je bij Bruna helemaal goed! Kies uit meer dan vijfduizend messcherpe thrillers waar je ’s nachts het licht voor aan laat!

Als je verslaafd bent aan spanning ben je bij Bruna aan het juiste adres. Kies uit zinderende thrillers en meesterlijke horror, breinbrekende detectives, meeslepende avonturenromans, spionage- en oorlogsromans en waargebeurde true-crime! Het maakt niet uit in welk spannend genre je je het meest thuis voelt, hier vind je alle boeken die je graag leest!

Als boekenexpert geeft Bruna je graag leestips. In onze thriller Top 10 hebben we de beste boeken van dit moment verzameld. De 10 populairste thrillers voor jou op een rijtje. Jouw leesgarantie voor spanning met een extreem hoog voltage!