• NextPrevious

Topkoks

Kies uitvoering
Aantal
14.95
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
TOPKOKS Veel van de chef-koks die de afgelopen tien jaar het woord namen in Elsevier, zijn exponenten van het nieuwe no-nonsense koken. Het moleculaire geknutsel is passé. Weg zijn de schuimpjes, de torentjes, de poedertjes en de dingetjes op het bord: alle aandacht is weer gericht op het pure product. Met als hamvraag: hoe maak je iets bijzonders van simpele ingrediënten? In deze tweede, dubbeldikke editie van de bundel Lekker eten (2006) spreken ook deze nieuwe chefs zich uit. Koks die zelden te zien zijn als celebrity chef op televisie en die excelleren waar het hoort: op het bord en de tong van de fijnproever. Koks die de lof zingen van jonge worteltjes en 'goddelijke krieltjes'. De keuken is terug bij af, zegt een van hen. 'Wie tarbot bestelt, moet een mooie witte moot voorgeschoteld krijgen. Ja, liefst zonder veel toeters en bellen.' En de gast? 'Die wil gewoon weer eten.'
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Hugo CampsJohannes van DamBram HahnAnouk TurkenburgLiesbeth Wytzes
Uitgever
ONE Business B.V.
Taal
Nederlands
ISBN
9789035253643
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
9/30/2016
Formaat
201 x 126 x 26 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken