Tweestrijd

Bekijk alles van

Ton Theunis

Kies uitvoering
Aantal 1
9.99
Direct te downloaden

Samenvatting

Samenvatting
De WitchWorld-legenden deel 1 Fantasy voor jong en oud. Voor de liefhebbers van Harry Potter, De Grijze Jager en Tolkien. In het jaar 753 na Chr. wordt de zestienjarige jonkvrouwe Elaine van Berlichem door haar ouders naar het klooster gestuurd om te leren lezen en schrijven. Daar ontmoet ze Pippijn, jonker van Doornick, en zijn schildknaap Ivar. De drie raken bevriend. 
 Op een dag redt Elaine het leven van de trol Toerio. Ze wint daarmee een eeuwige vriendschap, al beseft ze dat dan nog niet. 
 Ook ontmoet ze de ruwe, strenge monnik Bonifacius, de stichter van het klooster. Hij is met zijn gezelschap ridders op doorreis naar het noorden, het mistige, gevaarlijke moerasgebied in waar niemand graag komt en waarover mysterieuze, enge verhalen de ronde doen. 
 Via Toerio verneemt ze al snel van het tragische lot dat Bonifacius heeft getroffen. Elaine roept haar vader te hulp en ook die trekt met zijn ridders en soldaten het gebied in, op zoek naar de verdwenen monnik.
 Als bericht van hem uitblijft, neemt Elaine haar boog en pijlen en haar trouwe paard, en gaat met haar vrienden op zoek naar haar vader. Ze beleven grote avonturen, die uiteindelijk leiden naar een geheimzinnig kasteel. Daar wacht een duistere, meedogenloze vrouw het meisje op... In 2019 opent het bijbehorende WitchWorld-park in Almere. 'Als je houdt van fantasie, humor en avontuur, dan mag dit boek niet aan je collectie ontbreken. Een aanrader!' Cosplaywijzer.nl 'Het boek is spannend, onverwacht en weet de fijne kenmerken van meerdere genres bij elkaar te combineren. Dat maakt het tot een mooi eerste deel van de "WitchWorld"-serie!****' Hebban.nl 'Fascinerend, geheimzinnig, spannend, verrassend. Ik ben benieuwd naar deel 2 van de serie.****' ikvindlezenleuk.nl 'Het is een boeiend geschreven combinatie van geschiedenis en fantasy. De ontknoping is spectaculair en maakt zeker nieuwsgierig naar het volgende deel.' NBD Biblion
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Ton Theunis
Uitgever
Uitgeverij De Kring
Taal
Nederlands
ISBN
9789462970496
Productsoort
eBook
Uitvoering
eBook
Reeksnaam
De Witchworld-legendes
Categorie
BoekenNederlandse boekenKinderboekenLeesboekenLeesboeken
Leeftijd
13+
Verschijningsdatum
9/30/2016
Aantal pagina's
303
Formaat
0 x 0 x 0
Lees meer...

De nieuwste eBooks

Bekijk alles Ontdek de nieuwste eBooks van dit moment. Zo mis je niets.

Laatst bekeken