Van kaviaar naar pindakaas
Van kaviaar naar pindakaas
Van kaviaar naar pindakaas
Van kaviaar naar pindakaas
25.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Gouden adviezen voor startende ondernemers.
Van kaviaar naar pindakaas: Over failliet gaan met je restaurant en wat er dan gebeurt Stephan Nijst was een gedreven chef-kok die bij een aantal uitstekende (sterren)restaurants kookte. In 2008 werden hij en zijn partner een van de vier koppels die meededen met RTL’s Mijn tent is top. Ze wonnen niet, hadden enorme pech met hun pand waardoor de financiering veel te hoog opliep en de Kredietcrisis bleef niet op de achtergrond. Na tweeënhalf jaar knokken gingen ze dan ook failliet met een restaurant dat volgens deskundigen nooit open gemogen had. Hun wederopstanding duurde tien jaar en nu, dertien jaar na deze droom die een nachtmerrie werd, nu is er het boek: Van kaviaar naar pindakaas. Daarin het hele meeslepende verhaal van deze chef met veel tips om niet in dezelfde valkuilen te belanden. Van kaviaar naar pindakaas bevat ook Stephans favoriete recepten en veel culinaire cursiefjes geschreven door culinair journalist Pieter J. Bogaers.

0 | 0