Verraad Paperback

Verraad
 

Samenvatting

De Royals - Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren. Reed Royal heeft alles: looks, status,...Meer Verraad Lees meer

Product Informatie

Auteur

Erin Watt

Taal

Nederlands

Uitgever

de Fontein Jeugd

ISBN

9789026143168

Productsoort

Boek

Reeksnaam

De Royals

Deel van reeks

2

Categorie

Young adult

Leeftijd

15+

Verschenen

oktober 2017

Pagina's

352

Formaat

230 x 152 x 29 mm

Vertaler

Lia Belt

Samenvatting

De Royals - Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren. Reed Royal heeft alles: looks, status,...Meer Verraad Lees meer

Paperback
352 pagina's
€ 17 50
eBook € 4,99
9,99

Bekijk alles van Erin Watt
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


De Royals - Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren. Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.


Product Informatie

Auteur

Erin Watt

Taal

Nederlands

Uitgever

de Fontein Jeugd

ISBN

9789026143168

Productsoort

Boek

Reeksnaam

De Royals

Deel van reeks

2

Categorie

Young adult

Leeftijd

15+

Verschenen

oktober 2017

Pagina's

352

Formaat

230 x 152 x 29 mm

Vertaler

Lia Belt

Beoordelingen

‘Verraad’- Erin Watt4 / 5

VERRAAD, HET GEWELDIGE VERVOLG OP VERLEIDING

MENING

Ook dit deel was weer een heerlijk boek. Ik heb het met plezier gelezen of eerder verslonden. Het verhaal van Reed en Ella gaat verder.  Als Ella Reed betrapt, stort haar wereld in. Ze is zo gebroken dat ze besluit om weg te gaan bij de Royals. Helaas is dit van korte duur en moet ze haar leven toch bij hun moeten voortzetten. Ella besluit kost wat kost haar studie af te maken en dan weer weg te gaan bij de Royals. Dit word een zware taak, want niet alleen op in het huis is het bijna onmogelijk om iedereen te ontwijken, maar ook op school is ze het pispaaltje geworden. Zal Ella dit volhouden? Zal ze de Royals dan toch vergeven?

Een echte pageturner was dit boek. Ook dit deel is met een vlotte schrijfstijl geschreven en leest daardoor lekker weg. het verhaal is een emotionele rollercoaster vol wantrouwen, verdriet, haat en romantiek. Alle karakters groeien goed mee met het verhaal en de band tussen de Royals en Ella ook. Hierdoor kon ik mijn eigen goed in de karakters plaatsen en dat maakt het verhaal nog fijner om te lezen. Het verhaal is goed uitgewerkt en je merkt dat ook dit boek voor de wat oudere Young Adults is geschreven. Je merkt dit door de vleug van erotiek wat er in het verhaal is. 

Het boek zelf heeft een mooie aantal van 352 bladzijden, maar daar ben je zo doorheen. De cover van het boek past goed bij het eerste deel . 

Dit boek is een echte aanrader voor onze Young Adult lezers.

Ik kan niet wachten tot ik het derde deel mag en kan lezen, maar dat word nog even wachten. Deel 3 verschijnt pas op 13-03-2018.STERREN Ik geef dit boek 4,5 sterrenBOOKLOVERSAPHIRA


5 / 5

Verslavend goed!

Verlangden jullie ook zo erg als ik naar Verraad nadat jullie Verleiding hadden gelezen? Ik kan het me heel goed voorstellen dat jullie dat hebben gedaan. De cliffhanger van Verleiding liet me namelijk met open mond achter! Waarom was Reed samen met Brooke in zijn slaapkamer? Waar gaat Ella heen? Gelukkig is Verraad nu verschenen en kunnen we eindelijk verder lezen over hoe het verder gaat met Ella en Reed.

Verraad begint vlak voor het moment waar Verleiding gestopt was. We zien hoe Brooke de kamer van Reed binnenkomt en hem iets schokkends vertelt. Ella komt vervolgens de kamer binnen en ziet Reed en Brooke samen. Ze trekt de verkeerde conclusies en rent weg uit het Royal Palace met de bedoeling om nooit meer terug te keren. Helaas voor haar weet Calum haar toch te vinden en neemt haar terug naar het Royal Palace waar ze Reed weer onder ogen moet komen.

Wat fijn is aan Verraad is dat we niet alleen het verhaal beleven vanuit het perspectief van Ella, maar ook vanuit het perspectief van Reed. Hierdoor krijg je een veel completere beeld van Reed. Ondanks zijn status op school, is het leven voor hem niet zo makkelijk als het lijkt. Hij worstelt net als zijn broers met het verlies van zijn moeder en heeft daarnaast ook nog zijn eigen problemen met Brooke en Ella. Je komt in dit boek veel meer te weten over Reed, waardoor je erg goed kunt meeleven met dit personage.

Wat ook erg prettig was, is dat het verhaal erg vlot verteld wordt. Je vliegt er als het ware doorheen. Het was voor mij onmogelijk om tijdens het lezen van dit boek te stoppen met lezen, want ik wilde zo graag weten welke geheimen de Royals verborgen hield. Ik was ook zo benieuwd hoe het verder zou gaan met Ella en Reed. Het gevolg was dus dat ik het boek erbij pakte, telkens als ik er tijd voor had. Dit boek is dus zeker weten erg verslavend. En die cliffhanger op het einde, OMG! Dat had ik totaal niet zien aankomen! Het gaat zeker een kwelling worden om tot volgend voorjaar te moeten wachten voordat het derde deel in deze serie uit komt.

Verraad is weer een erg geslaagd boek. Het is spannend, zit vol met verraad, geheimen, onverwachte situaties die ervoor zorgen dat je steeds maar weer verder wilt lezen. Van mij krijgt dit boek 5 sterren! Ik kan niet wachten tot het volgende boek verschijnt!


5 / 5

Verliefd

Het eerste boek was al fantastisch, het sleept je helemaal mee in het verhaal! Na het open einde moet je gewoon verder met het lezen van Verraad...
Het begint met spanning en het einde, jaaa dag moet je zelf maar lezen. Het is een echtte aanrader. Ik zelf ben verliefd geworden, niet alleen op het boek maar ook op een personage.


5 / 5

De Royals, verraderlijk en verslavend

Na het lezen van 'Verleiding' het eerste deel in De Royals serie van Erin Watt moet je deel twee gewoon lezen. 'Verraad' is het vervolg en wat voor een! Ella voelt zich verraden door Reed en in de steek gelaten door de mensen van wie ze dacht dat ze iets voor hen betekende. Eigenlijk net als vroeger toen ze alleen met haar moeder woonde en samen de eindjes aan elkaar probeerden te knopen. Maar Reed is nog niet klaar met haar, hij heeft vergissingen begaan die Ella nooit zal kunnen vergeten, daar is ze zeker van. Maar Reed denkt daar anders over.
De geheimen die ieder voor elkaar verborgen houdt, staan centraal in dit verhaal. Alles draait om geld, seks en status. Maar Ella komt niet uit zo een wereld en verzet zich ertegen. Ze wil Reed niet meer vertrouwen van zichzelf, maar gaande het verhaal en na de openbaring van een hoop meer geheimen, weet Ella niet meer wat het juiste is om te doen.

Het eerste deel werd volledig vanuit Ella's perspectief beschreven. In Verraad worden Ella's en Reeds perspectieven afgewisseld en dat zorgt ervoor dat je weet dat ze wel geheimen voor elkaar hebben, maar niet precies wat. Reeds perspectief is een verrijking voor zijn werkelijke gevoelens voor Ella. Uit zijn daden sprak voor de lezer wel een bepaald vermoeden, maar door zijn verleden kon je nog weleens vraagtekens bij zijn keuzes plaatsen.

De romantiek in het verhaal is net zo spetterend en erotisch als in het eerste deel. Ella en Reed hebben nog heel wat op te lossen, maar dat betekent niet dat er geen aantrekkingskracht meer is. En daarnaast zijn de broers ook niet al te preuts wat betreft hun 'veroveringen' die ze mee naar huis nemen of ergens anders het hof maken. In dit boek waren ook meer grove, directe en schunnige opmerkingen die door verschillende personages werden gemaakt. Sommige waren zulke voltreffers dat ik oprecht hardop moest lachen om bepaalde bijdehante opmerkingen of reacties. Daarnaast leek het grof taalgebruik ook een paar tandjes hoger te zijn. Maar ja, dat hoort nou eenmaal bij de leerlingen op die eliteschool.

Deze familie, De Royals, is gewoon weg een fantastisch en ongelofelijk hersenspinsel waar ik jaloers op ben. Elke zoon heeft een heel eigen karakter en dat wordt waanzinnig goed uitgewerkt in het verhaal. Ze hebben allemaal hun eigen geheimen en dat drijft hun vaak verder uit elkaar, maar soms ook juist naar elkaar toe. Telkens als je denkt dat het de goede kant op gaat, gebeurt er weer iets. De personages en gebeurtenissen zorgen er mede voor dat je het boek niet weg kunt leggen. Op een gegeven moment loopt het zo uit de hand dat er stappen moeten worden ondernomen en dan komen de jongens erachter dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze hadden kunnen bedenken. Maar zijn ze nog wel op tijd?

De schrijfstijl is zo heerlijk en oprecht dat ik het ene na het andere hoofdstuk las en het boek binnen zeven uur uit had gelezen. Je verwacht het misschien niet, maar het einde van dit verhaal is nog extremer en onverwachts dan het eerste deel. Dus we kunnen ons gelukkig prijzen met het feit dat het derde deel 'Geheimen' niet pas over een jaar uitkomt, maar al in maart zal verschijnen. Ik kan er in elk geval niet op wachten!
Deze serie is gewoonweg verraderlijk en verslavend. Je kunt en je wilt niet meer stoppen met lezen tot het laatste woord. Vijf grote sterren voor het verhaal over Ella, Reed en zijn familie.

Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Verraad
Verraad
Erin Watt
Paperback  352 paginas
1750