• NextPrevious

Vlees

Bekijk alles van

James Peterson

Kies uitvoering
14.95
Dit product is niet leverbaar

Samenvatting

Samenvatting
Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson! Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen... Hij leerde ons koken... Hij leerde ons bakken... En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden. In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden stap-voor-stap foto's zien hoe de meest ingewikkelde gerechten te maken zijn. Of het nu gaat om grote braadstukken, het zelf maken van worstjes, het portioneren van gevogelte, het bereiden van terrines, patés en pasteien, het knopen van een rollade of het bakken van dé perfecte biefstuk, James Peterson leert het je allemaal. * ruim 200 recepten en technieken * ruim 500 stap-voor-stap foto's [auteursfoto toevoegen (heb je al)] JAMES PETERSON is een bekroond culinair auteur, kookboekenschrijver, fotograaf en kookdocent. Peterson heeft twintig jaar kookervaring en gaf les aan Peter Kump's New York Cooking School en aan het French Culinary Institute. Inmiddels heeft hij dertien boeken geschreven. Zijn recepten en artikelen verschijnen al vijftien jaar in Amerikaanse kranten en tijdschriften. Sinds hij heeft leren fotograferen, maakt hij zelf de foto's voor zijn boeken. James Peterson kookt, schrijft en fotografeert vanuit Brooklyn, New York.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
James Peterson
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Taal
Nederlands
ISBN
9789045201443
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenBasis kookboek
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
5/15/2012
Aantal pagina's
336
Formaat
261 x 207 x 30 mm
Lees meer...

Top 100 gratis verzonden

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken