Vleugels
Vleugels
Vleugels
Vleugels
22.50

2 - 3 Werkdagen

Word je weleens beperkt door je eigen gedachten? Wat is liefde voor jezelf en hoe vergroot je dat? Hoe kan je een vreugde- voller leven leiden?

Voormalig manager in de multinational ratrace, moeder van twee en levenscoach Baukje ten Herkel was altijd al bezig met meer licht en levensgeluk in haar leven. Vijfentwintig jaar lang deed ze alles van coaching, familieopstellingen en meditatie tot psychedelica, sjamanisme en diepzielduiken. Haar avonturen leidden tot bijzondere, impactvolle ervaringen en soms hilarische situaties.

In verhalenbundel Vleugels deelt Baukje vol compassie en zelfspot haar bevrijdende inzichten en praktische oefeningen. Ze inspireert je om verlangens te ontdekken, nieuwe wegen te bewandelen en je eigen kracht te vinden om meer uit het leven te halen.

HET MOOISTE WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF

“Baukje gooit de boel open, ze schuwt geen enkel persoonlijk issue. Een boek om van te smullen!”
Katja Schuurman, actrice, presentatrice en oprichtster Return to Sender

“Impactvolle jeugdervaringen, uitdagende ouder-kindrelaties, eenzaamheid, leegte en burn-out... Baukje reikt met lichte pen inzichten en heling-methodes aan die voor ons allemaal van toepassing kunnen zijn.”
Tijn Touber, auteur en meditatieleraar

“Wie helemaal zichzelf durft te zijn is vrij en krijgt vleugels. Dit boek is voor eenieder die wil groeien in zichzelf en wil genieten van een leven vol rust, liefde en vertrouwen.”
Toekie van Apeldoorn, coach voor transformatie en Psycholoog des Vaderlands

Baukje ten Herkel is levenscoach, trainer, spreker en schrijver en geeft empowerment-trainingen. Ze brengt mensen op liefdevolle manier bij hun kern. Door alle ruimte aan hun gevoel te geven en leed liefdevol te omarmen, helpt ze mensen in alle kracht voor zichzelf te gaan staan en meer levensvreugde te ervaren.

0 | 0