Voor mij Paperback

Het vervolg op de bestsellers Voor jou en Een leven na jou

Voor mij
 

Samenvatting

'Voor mij' van Jojo Moyes is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol. Lees exclusief bij Bruna nú al het eerste hoofdstuk! Meer Voor mij Lees meer

Product Informatie

Auteur

Jojo Moyes

Taal

Nederlands

Uitgever

De Fontein

ISBN

9789026144943

Productsoort

Boek

Categorie

De 25 beste literatuur en romans , AD Boekenweekmagazine actie , Bruna Top 100 , Vertaalde literatuur , Bruna's Boeken Festival

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2018

Pagina's

400

Formaat

215 x 141 x 40 mm

Vertaler

Anna Livestro

Samenvatting

'Voor mij' van Jojo Moyes is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol. Lees exclusief bij Bruna nú al het eerste hoofdstuk! Meer Voor mij Lees meer

Paperback
400 pagina's
€ 19 99
eBook € 12,99

Bekijk alles van Jojo Moyes
 • Gratis verzending vanaf € 19,95
 • Gratis afhalen, betalen en retourneren 
in een van onze 300 winkels Kies jouw Bruna winkel
 • 14 dagen bedenktijd
1 dag levertijd -  Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis 

Recent bekeken producten


 

Samenvatting


Exclusief bij Bruna: lees nú al het eerste hoofdstuk!

Jojo Moyes, de auteur van de hits ' Voor jou' (Me Before You) en 'Een leven na jou' (After You). 'Voor mij' is opnieuw een boek met Lou in de hoofdrol. 'Me Before You' (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones).

In 'Voor mij' heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben... Lou's hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?


Product Informatie

Auteur

Jojo Moyes

Taal

Nederlands

Uitgever

De Fontein

ISBN

9789026144943

Productsoort

Boek

Categorie

De 25 beste literatuur en romans , AD Boekenweekmagazine actie , Bruna Top 100 , Vertaalde literatuur , Bruna's Boeken Festival

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2018

Pagina's

400

Formaat

215 x 141 x 40 mm

Vertaler

Anna Livestro

Beoordelingen

‘Voor mij’- Jojo Moyes5 / 5

Dit boek is een heerlijk en goedkoop ticket naar NY

Als je als student stapels ingewikkelde boeken moet lezen waar je continu bij na moet denken, is een lekker-weglees-boek zo fijn! 'Voor Mij' is hier perfect voor. Lekker verdwalen in een wereld waarvan de kans ieniemienie is dat je die ooit in het echt mee gaat maken: de Upper East Side van New York. De ongecompliceerde, oprechte en kleurrijke Louisa staat in fel contrast met die perfecte, neppe maar o-zo-interessante wereld waar ze in terecht komt. Dit zorgt voor ontroerende, moeilijke, maar vooral héérlijke hilarische situaties.

Dit boek is een goedkoop ticket naar New York; als ik dit las, waande ik mij heel even in de drukke stad, in plaats van lezend in de stiltecoupé van de trein. Maar het boek is zó grappig geschreven dat mijn iets te harde lach in die veel te stille stiltecoupé mij hardhandig weer terugbracht naar mijn eigen (opeens opvallend saaie) wereldje. Iedereen kijkt, gênante situaties alom (ik voel me even Louisa), maar het is het zeker waard, dit boek.


5 / 5

Eerste keer Jojo..

Als je nog niet eerder een boek van Jojo Moyes heb gelezen dan begin je toch vaak met een enige spanning, ga ik dit een fijn boek vinden? leest het prettig? Lees ik het in één adem uit?
Wel, niet in één adem..en enkel voor de reden dat ik niet wilde dat het boek zou eindigen. Ik heb gelachen, hardop en stilzwijgend, gehuild en ben geraakt.
Wat een heerlijk boek om even weg te zweven, willen we niet allemaal tijdelijk in een ander land, een andere omgeving werken om je zelf ‘alive’ te voelen? Nieuwe mensen ontmoeten, talenten ontdekken waarvan je niet wist dat je deze had.
Jezelf terugvinden? Jojo beschrijft precies hoe je je als vrouw kan voelen, met alle drama en romantiek eromheen.
New York is door dit boek weer opnieuw ontdekt en ik kan niet wachten om er doorheen te lopen en te dwalen zoals Louisa dit deed.


5 / 5

Nog steeds Lou....

‘Voor jou’ is een van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb: ontroerend, meeslepend en overweldigend. Een verhaal wat ik nog weken met me mee gedragen heb Blij verrast was ik dan ook met de opvolger en nu ook deel 3. Hoewel ik me in het tweede deel niet zo kon verliezen als in ‘Voor jou’, kon ik dat nu in ‘Voor mij’ wel weer. Vanaf de eerste bladzijde word ik weer meegezogen in het leven van Louisa Clark. Hardop lachen, ontgoocheling, verdriet en blijdschap wisselen elkaar weer op een goede manier af tijdens het lezen. Ik moet zeggen dat ik, net als bij de andere twee boeken, de Engelstalige titel beter vind passen (‘Still me’) want Lou blijft nog steeds Lou: dat is wat haar zo bijzonder maakt. Neem de tijd voor Louisa, zodat je er optimaal van kunt genieten!


5 / 5

Over de streep...

Enigszins sceptisch begon ik op aanraden van een vriendin aan dit boek. Ik had al meerdere boeken van Jojo Moyes in de schappen zien liggen en op het eerste gezicht leken het me stuk voor stuk standaard "dertien in een dozijn romannetjes". Echter, al snel was ik verkocht en hoe cliché het ook klinkt; ik kon het boek niet meer wegleggen. Moyes schrijft op een vlotte prettige manier en ik betrapte mezelf erop dat ik soms hardop zat te grinniken.
Ik ben dus over de streep en heb met plezier dit boek gelezen. Ik kan het iedereen aanraden!


5 / 5

Goed vervolg op

Yes, het nieuwste boek is weer uit! En wat een prachtig, heerlijk, verslavend, emotioneel boek om ontspannen te lezen. Het leest vlot, het is geen saai voorspelbaar romannetje maar toch wel romantisch. De uitdagingen waar Louisa mee te maken krijgt vind ik passend bij Jojo Mojes. Toch wel knap dat ze zo’n mooi vervolg heeft kunnen schrijven. Het eerste boek vond ik persoonlijk het mooist, maar als je eenmaal het eerste boek gelezen hebt kun je niet stoppen.
Tot de laatste bladzijde toe heeft het mijn aandacht vastgehouden, Voor mij, heb ik in drie dagen uitgelezen! Voor mij, Gaat bij mij in de zomervakantie nog mooi mee: dan kan ik extra genieten van de details.Recent bekeken producten


checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text
Voor mij
Voor mij
Jojo Moyes
Paperback  400 paginas
1999