Was je maar hier Paperback

Was je maar hier

Een caravanpark op het Isle of Wight, een herfstdag in 2006. De voormalige boer Jack Luxton ontvangt het nieuws dat zijn broer Tom, die hij al jaren niet meer heeft gezien, is omgekomen in Irak. Voor Jack en zijn vrouw Ellie zijn de...... Meer

Paperback
382 pagina's
€ 1990


Bekijk alles van Graham Swift

Ontvang een e-mail wanneer het product weer beschikbaar is

Samenvatting


Een caravanpark op het Isle of Wight, een herfstdag in 2006. De voormalige boer Jack Luxton ontvangt het nieuws dat zijn broer Tom, die hij al jaren niet meer heeft gezien, is omgekomen in Irak. Voor Jack en zijn vrouw Ellie zijn de gevolgen desastreus. Jack wordt gedwongen om zijn diepste geheimen en meest verontrustende herinneringen onder ogen te zien. In Was je maar hier dringt Graham Swift tot de kern door van wat het betekent mens te zijn. Geschreven in zijn typische, gloedvolle stijl weet hij een kop uit de krant `Soldaat gedood in een conflict in Irak te transformeren tot een hartverscheurende persoonlijke gebeurtenis. Graham Swift werd in 1949 in Londen geboren. Hij brak door met zijn roman Waterland en vestigde zich definitief met Laatste ronde, waarvoor hij in 1996 de Booker Prize kreeg toegekend. Sindsdien verschenen de veelgeprezen romans Het volle daglicht, Morgen en de essaybundel Een olifant maken.

Recent in de media
collectie

Recent in de media

Bekijk alle boeken

Product Informatie

Auteur Graham Swift
Taal Nederlands
Uitgever Bezige Bij, De
ISBN 9789023466598
Productsoort Boek
Categorie Vertaalde literatuur
Leeftijd Volwassenen
Verschenen mei 2011
Pagina's 382
Formaat 216 x 136 x 35 mm
Vertaler Paul van der Lecq

Beoordelingen

‘Was je maar hier’- Graham Swift


Checklist

Bruna is dé plek voor al jouw schoolspullen

  • Agenda's
  • Schoolspullen voor in je etui
  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • Woordenboek en Bosatlas
  • Collegeblok, post-it en printpapier
  • Snelhechter, tabblad en opbergmap
  • Samenvatting en examenbundel
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

Bij aankoop van een agenda tot 40 euro korting bij Walibi Holland

Koop een schoolagenda en ontvang tot 40,- korting op een dag #Hardgaan in Walibi Holland. Bij aankoop van je agenda ontvang je een boekenlegger, hiermee krijg je 10,- korting op een Walibi ticket. De voucher is geldig voor maximaal 4 personen. Maar dat is nog niet alles. Ook staat op de boekenlegger een unieke code waarmee je kans maakt op kaarten voor Out of Control in Walibi Holland. Doe mee en maak 2x kans op 2 kaarten + een meet & greet met Jebroer of KD Soundsystem! Ga naar www.bruna.nl/hischool-actie om deel te nemen.  

Promo HiSchool Alt Text