Wie is de Mol? - Molboekje jubileumeditie 2020

Kies uitvoering
Aantal
14.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Al 20 jaar lang wordt Wie is de Mol? uitgezonden. Daarom komt er dit jaar een jubileumseizoen. Een extra seizoen, naast de reguliere seizoenen die altijd aan het begin van het jaar worden uitgezonden. Daar hoort natuurlijk ook weer het bekende Molboekje bij! Een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo 'de Mol' te kunnen ontmaskeren.

De invulschema's helpen je bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Daarnaast vind je interessante informatie over dit seizoen, leuke weetjes en een voorwoord en dagboekaantekeningen van Rik van de Westelaken. Ook wordt er teruggekeken op de 20-jarige geschiedenis van Wie is de Mol? Het Molboekje neemt je mee naar het ontstaan van het programma en het allereerste seizoen. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij een aantal memorabele Molmomenten en je leest meer over alle oud-Mollen.

Productinformatie

Uitgever
Lev.
Taal
Nederlands
ISBN
9789400513112
Productsoort
Boek
Uitvoering
Gebonden
Categorie
BoekenNederlandse boekenKunst & CultuurFilm, Theater & TVFilm, TV & Radio
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
8/6/2020
Aantal pagina's
160
Formaat
183 x 134 x 16 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken