Zien is geloven
Zien is geloven
Zien is geloven
Zien is geloven
21.00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

De wonderbaarlijke avonturen van paragnost Henk de Gier bevat het levensverhaal van Henk en beschrijft zijn opmerkelijke belevenissen als paragnost en magnetiseur. Hoe groeide Henk uit tot een van de beste helderzienden en genezers van Nederland? Waarom zijn zoveel BN-ers kind bij hem aan huis? Wat ervaren René Froger, Gordon, Gerard Joling, Frans Bauer, Marco Borsato en Anouk als zij hun stembanden vlak voor een optreden door Henk laten magnetiseren?

Hoe werd hij de huisparagnost van Feyenoord en kan hij voetballers vaker laten scoren met zijn mysterieuze krachten? Wat gebeurde er toen hij contact zocht met de overleden vader van John de Wolf? Hoe liep het experiment in het casino af? Gaat een renpaard harder lopen als Henk het heeft behandeld?
De verhalen over de wonderlijke avonturen, voorspellingen en genezingen van Henk worden opgetekend uit de mond van de talloze mensen die daar getuige van waren. Onder hen bekende namen, zoals John de Wolf, René Froger, Gordon, Leo Beenhakker, Rob Stenders, Mario Been, Henny Huisman, Raymond van Barneveld, Stella Jongmans, Gaston Taument en Humberto Tan. Voor al deze mensen geldt: Zien is geloven!

Uiteraard komt Henk zelf ook uitgebreid in het boek aan het woord. Hij onthult onder meer hoe hij mensen met zijn handen geneest en wat er met hem gebeurt als hij in de toekomst kijkt. Verder geeft hij antwoord op belangrijke levensvragen: Ligt de toekomst vast? Kun je paranormaal begaafd zijn zonder het te weten? Is er leven na de dood?

0 | 0