• NextPrevious

Zout op het vuur

Bekijk alles van

Nick Van Hoof Kevin Kegeleers

Kies uitvoering
Aantal
19.99
Morgen in huis

Samenvatting

Samenvatting
Koken op open vuur is helemaal terug! Met vrienden de natuur in trekken, samen ontspannen rond een kampvuur en lekker eten. Zo eenvoudig kan het leven zijn. Voor Nick en Kevin, bekend van het VIER-programma Grillmasters, heeft vuur geen geheimen meer. Met hun praktische tips, persoonlijke ervaringen en heerlijk toegankelijke recepten kun je overal aan de slag: op een barbecue op het balkon, een open vuur in de tuin of in een put in het bos. Groenten, vis of vlees worden niet versneden, maar in hun geheel bereid & van neus tot staart en van pit tot loof. De vlam erin en wat zout erover, ziedaar het beproefde recept. Geen vaste wetenschap, maar een ode aan primitieve kooktechnieken en pure smaken. De originele zoutbereidingen maken van iedere barbecueavond een unieke beleving.
Lees meer...

Productinformatie

Auteur
Nick Van HoofKevin Kegeleers
Uitgever
Manteau
Taal
Nederlands
ISBN
9789022335451
Productsoort
Boek
Uitvoering
Paperback
Categorie
BoekenNederlandse boekenKookboekenKookboekenKookboeken
Leeftijd
Volwassenen
Verschijningsdatum
6/21/2018
Aantal pagina's
144
Formaat
241 x 171 x 15 mm
Lees meer...

Bestsellers

Bekijk alles We hebben de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd.

Laatst bekeken