Top 10 populaire kinderboeken

De allerleukste nieuwe kinderboeken: in deze kinderboeken top 10 vind je de tien bestverkochte kinderboeken van dit moment! Dit zijn de meest populaire kinderboeken, van peuter tot puber. Spannende boeken en verhaaltjesboeken. Voor kinderen die boeken verslinden en voor kinderen die liever plaatjes kijken. Bekroonde boeken, voorleesboeken, stripboeken en populaire kinderboekenseries: net wat jij leuk vindt! De meest populaire kinderboeken van Bruna: één blik op deze lijst en je weet welke kinderboeken er op je verlanglijstje kunnen. Want hier zie je alle populaire kinderboeken van nu! En wil je weten welke boeken er nog meer zijn uitgekomen? Kijk dan eens in ons overzicht met nieuwe kinderboeken. We zetten ook altijd de leukste boeken voor jongens en kinderboeken voor meiden op een rij. Wist je trouwens al dat de boekenkenners van Bruna ook nog een Kinderboek van de Maand kiezen? Klik lekker rond! Je vindt altijd een boek dat bij je past. Doe een mooi kinderboek cadeau: heb je binnenkort een kinderfeestje? Cadeautjes pakken we bij Bruna met plezier voor je in. Voor leuke kinderboeken met lieve prijskaartjes, neus je rond in onze collectie goedkope kinderboeken. Daar vind je de leukste kinderboeken voor spaarpotprijzen. En bestel je het kinderboek voor 23:00 uur vanavond, dan sturen we het vaak vandaag nog op!


 1. 1
  Superheld op sokken

  Superheld op sokken

  Rachel Renée Russell, Nikki Russell
  De avonturen van Max Kruimel - Superheld op sokken is het eerste deel in een nieuwe avonturenreeks over Max Kruimel. Auteur Rachel Renée Russell schreef ook de wereldwijde bestsellerserie Dagboek van een muts. Max Kruimel zit sinds kort op een geweldige middelbare school. Nou ja, geweldig? Ruud Bulder, beter bekend als Bruut Bulder, wil niets liever dan Max in zijn kluisje opsluiten. En dat doet hij! Op vrijdagmiddag met het weekend voor de deur... Had Max maar superkrachten zoals de helden uit zijn stripboeken, dan kon hij uit die stomme kluis ontsnappen. Helaas is zijn enige talent dat hij pizza's van een kilometer afstand kan ruiken. Maar Max Kruimel geeft zich niet zomaar gewonnen.
  Gebonden  € 14,99

 1. 2
  Gonnie & vriendjes

  Gonnie & vriendjes

  Olivier Dunrea
  Alle gansjes hebben zich verstopt en Gonnie gaat hen zoeken. Gijsje, Bo en Eddie heeft ze zo gevonden, maar waar zou Ollie nu toch zitten? In de boot? Tussen de appels? Of toch onder de bloempot? Een boek met flapjes om achter te kijken, wieltjes om aan te draaien, stofjes om aan te voelen, schuifjes om aan te trekken en duwen, en zelfs een 'wrijf-en-ruik'-plekje. En als het boek uit is, kun je het uitvouwbare bordspel achterin spelen, om nog eens goed te oefenen met voorzetsels als 'in', 'tussen' en 'onder'. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  Gebonden  € 14,95

 1. 3
  De Gorgels

  De Gorgels

  Jochem Myjer
  Wat een geweldig boek. Echt fantastisch! - Freek Vonk 'Een spannend avonturenboek.' - De Telegraaf 'Het voorleesgehalte is hoog, waarbij opvalt dat Myjer de humor voortreffelijk doseert.' - Jaap Friso, JaapLeest 'Spannend en met voelbaar enthousiasme opgeschreven.' - Trouw 'Het is leuk voor kinderen, maar ik moet zeggen: voor ons ook. Het haalt het kind in je weer naar boven. Het is echt enig om te lezen.' - Koffietijd 'Mam, ik denk dat ik vannacht een Gorgel zag. Dat kan ook wel want ik heb net zulke goede ogen als Melle.' - Storm (6 jaar) 'Het bedtijdverhaaltje van m'n zoontje van vier jaar telde vanavond 40 bladzijdes. Ik mocht niet stoppen met voorlezen.' - Moeder op Facebook 'Wat een fantastisch voorleesboek. Je wordt helemaal meegenomen in de kinderspanning en fantasie. Heerlijk om voor te lezen voor m'n drie kleintjes. Van mij mag er elk jaar een boek van hem uitkomen.' - Moeder op Bol.com 'Je kunt het boek voorlezen, maar ook zelf lezen. Het is spannend, grappig en warm. Een echt avontuur voor jong en oud.' - Kinderboeken.blog.nl 'Al zijn passies heeft cabaretier Jochem Myjer in zijn kinderboek De Gorgels gestopt.' - Theo de With, Leidsch Dagblad
  Gebonden  € 14,99

 1. 4
  Gonnie en vriendjes in ganzenpas

  Gonnie en vriendjes in ganzenpas

  Olivier Dunrea
  In deze speciale jubileumuitgave komen Gonnie en haar vriendjes zich allemaal netjes voorstellen en ontdek je wat elk gansje uniek maakt. Een dik kartonboek met maar liefst 44 flappen!
  Gebonden  € 14,95

 1. 5
  Jip en Janneke

  Jip en Janneke

  Annie M.G. Schmidt
  Er zijn veel personages waarmee Annie M.G. Schmidt zich onsterfelijk heeft gemaakt, maar Jip en Janneke spannen de kroon. Deze twee kleutervriendjes bestaan al sinds 1952, maar zijn nog steeds onverminderd populair. Als voorleesboek is deze ultieme verzameling van Jip en Janneke zeer geschikt. Je vindt veel illustraties in zwart-wit én in kleur in dit boek. Zo valt er voor de kinderen heel wat te kijken. Zeg nu zelf: elke kinderkamer hoort toch een boek van Jip en Janneke te hebben? De rijke erfenis van Jip en Janneke: oorspronkelijk schreef Annie M.G. Schmidt de verhalen van Jip en Janneke voor het Parool. Ze verschenen tussen 1957 en 1962 in deze krant. Sindsdien zijn ze in gebundelde vorm in talloze landen uitgegeven. Het eenvoudige taalgebruik in de verhalen is zelfs door blijven leven met een eigen term. Iedereen kent tegenwoordig de uitdrukking Jip-en-Janneketaal. Dat hebben de twee vriendjes toch maar mooi bereikt! Lees jij morgen al voor uit Jip en Janneke? Wil je deze mooie bundel van Jip en Janneke verhalen zo snel mogelijk in je eigen boekenkast? Dat kan! Bestel bij Bruna op werkdagen online het boek Jip en Janneke voor 23:00 uur en je hebt het morgen in huis! Dan kun je morgenavond voor het slapengaan je kinderen al de prachtige verhalen van Annie M.G. Schmidt voorlezen.
  Gebonden  € 25,95 | Cd  € 19,99 | Paperback  € 15,00

 1. Nieuw
  6
  Elvy’s eigen wereld – So boho

  Elvy’s eigen wereld – So boho

  Jill Schirnhofer
  Hét fictiedebuut van het jaar: crea queen Jill, bekend van tv en YouTube, schrijft haar eerste jeugdboek! Elvy's eigen wereld - So boho! is het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Dit heerlijke, vlot lezende boek over mode, Ibiza, kleding en creativiteit is een absolute aanrader. Elvy op Ibiza Elvy's eigen wereld - So boho! is het eerste deel in een nieuwe fictieserie die vooral meisjes zal aanspreken, geschreven door 's lands bekendste crea queen. We maken kennis met Elvy, een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Ze moet van haar ouders meer onder de mensen komen, dus als hippiezus Joy Elvy uitnodigt om de zomer bij haar en haar boho-vrienden op Ibiza door te brengen, kunnen hun ouders moeilijk nee zeggen. Elvy's tekentalent komt goed van pas op het eiland als zij samen met buurmeisje Kate een kledinglabel begint. Jill Schirnhofer: bekend van Zapp en YouTube Multitalent Jill tekent, ontwerpt, maakt programma's, schrijft columns en acteert. Ze is bekend van haar eigen programma bij Zapp op tv en van haar YouTube-filmpjes. Onder de jonge meiden is zij razend populair. Haar knutsel-, teken- en doeboeken vinden dan ook gretig aftrek. Met het schrijven van Elvy's eigen wereld gaat een grote wens van Jill in vervulling. In het boek zijn ook zwart-wit illustraties van Jills hand opgenomen.
  Gebonden  € 14,99

 1. 7
  Puppy love

  Puppy love

  Rachel Renée Russell, Thea Stilton
  Fans van Dagboek van een muts kunnen hun tienerhart weer ophalen! Blunderkoningin Nikki Maxwell is terug met nieuwe avonturen in deel 10: puppy love. De populaire en grappige boekenserie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is wereldwijd een groot succes. Nikki Maxwell treft in Puppy love niet alleen haar aartsrivale MacKenzie, maar ook zeven puppy's. Als Brandon aan Nikki vraagt om tijdelijk op te passen tot er weer plek is in het asiel, kan ze natuurlijk niet weigeren. Een paar schattige puppy's verzorgen is niet zo moeilijk. Of toch wel? Nikki besluit de hondjes thuis te verstoppen én ze stiekem mee naar school te nemen, maar de puppy's hebben hele andere plannen! Ondertussen zint MacKenzie zoals altijd op wraak. De serie 'Dagboek van een muts van schrijfster Rachel Renée Russell bestaat uit een reeks superleuke boeken voor meiden vanaf 10 jaar. Hoofdpersoon Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op haar nieuwe school. Ze is in het geheim hartstikke verliefd op hottie Brandon en is altijd in strijd met de populaire MacKenzie. Haar BFF's staan haar gelukkig altijd bij! Reacties op Dagboek van een muts: 'Een aanrader voor alle meiden' - CooleSuggesties.nl 'Alleen al van de tekeningen word je gigavrolijk.' - Tina 'Een schot in de roos voor tieners!' - The Bookseller
  Gebonden  € 14,99
checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text