Top 10 populaire kinderboeken

De allerleukste nieuwe kinderboeken: in deze kinderboeken top 10 vind je de tien bestverkochte kinderboeken van dit moment! Dit zijn de meest populaire kinderboeken, van peuter tot puber. Spannende boeken en verhaaltjesboeken. Voor kinderen die boeken verslinden en voor kinderen die liever plaatjes kijken. Bekroonde boeken, voorleesboeken, stripboeken en populaire kinderboekenseries: net wat jij leuk vindt! De meest populaire kinderboeken van Bruna: één blik op deze lijst en je weet welke kinderboeken er op je verlanglijstje kunnen. Want hier zie je alle populaire kinderboeken van nu! En wil je weten welke boeken er nog meer zijn uitgekomen? Kijk dan eens in ons overzicht met nieuwe kinderboeken. We zetten ook altijd de leukste boeken voor jongens en kinderboeken voor meiden op een rij. Wist je trouwens al dat de boekenkenners van Bruna ook nog een Kinderboek van de Maand kiezen? Klik lekker rond! Je vindt altijd een boek dat bij je past. Doe een mooi kinderboek cadeau: heb je binnenkort een kinderfeestje? Cadeautjes pakken we bij Bruna met plezier voor je in. Voor leuke kinderboeken met lieve prijskaartjes, neus je rond in onze collectie goedkope kinderboeken. Daar vind je de leukste kinderboeken voor spaarpotprijzen. En bestel je het kinderboek voor 23:00 uur vanavond, dan sturen we het vaak vandaag nog op!


 1. 1
  De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Andy Griffiths, Terry Denton
  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terryland, een zwaar beveiligde aardappelchipsopslagruimte en een openluchtbioscoop.Dus waar wacht je op? Kom naar boven!En vind je de koe op elke pagina?Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de achtenzeventigste verdieping.
  Gebonden  € 14,99

 1. 2
  Blockopedia

  Blockopedia

  Alex Wiltshire
  Minecraft is een ongekend fenomeen. Na het succes van de officiële Minecraft Handboeken is nu Blockopedia verschenen: de must have encyclopedie voor iedere Minecraft fan. De wereld van Minecraft bestaat volledig uit blokken. Het ene blok help je met bouwen en het andere blok helpt je overleven. Ieder blok dat je in dit boek vindt opent een wereld van nieuwe mogelijkheden en spannende avonturen! Minecraft Blockopedia is volledig geïllustreerd en bevat alle informatie die je nodig hebt om de wereld van Minecraft nog beter te begrijpen. Blockopedia verschijnt in een luxe geschenkdoos en is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren speler.
  Paperback  € 29,99

 1. 3
  Harry Potter en het vervloekte kind / Deel een en twee

  Harry Potter en het vervloekte kind / Deel een en twee

  J.K. Rowling, John Tiffany
  Het achtste verhaal. Negentien jaar later. Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee is het eerste Harry Potter-verhaal dat officieel wordt gebracht als toneelstuk. De wereldpremière van het stuk vond plaats in West End in Londen op 30 juli 2016. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader is van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.
  Paperback  € 19,90

 1. 4
  Het vrolijke voorleesboek van Kikker

  Het vrolijke voorleesboek van Kikker

  Max Velthuijs
  Frog's big birthday book
  Gebonden  € 14,99

 1. 5
  Jip en Janneke

  Jip en Janneke

  Annie M.G. Schmidt
  Er zijn veel personages waarmee Annie M.G. Schmidt zich onsterfelijk heeft gemaakt, maar Jip en Janneke spannen de kroon. Deze twee kleutervriendjes bestaan al sinds 1952, maar zijn nog steeds onverminderd populair. Als voorleesboek is deze ultieme verzameling van Jip en Janneke zeer geschikt. Je vindt veel illustraties in zwart-wit én in kleur in dit boek. Zo valt er voor de kinderen heel wat te kijken. Zeg nu zelf: elke kinderkamer hoort toch een boek van Jip en Janneke te hebben? De rijke erfenis van Jip en Janneke: oorspronkelijk schreef Annie M.G. Schmidt de verhalen van Jip en Janneke voor het Parool. Ze verschenen tussen 1957 en 1962 in deze krant. Sindsdien zijn ze in gebundelde vorm in talloze landen uitgegeven. Het eenvoudige taalgebruik in de verhalen is zelfs door blijven leven met een eigen term. Iedereen kent tegenwoordig de uitdrukking Jip-en-Janneketaal. Dat hebben de twee vriendjes toch maar mooi bereikt! Lees jij morgen al voor uit Jip en Janneke? Wil je deze mooie bundel van Jip en Janneke verhalen zo snel mogelijk in je eigen boekenkast? Dat kan! Bestel bij Bruna op werkdagen online het boek Jip en Janneke voor 23:00 uur en je hebt het morgen in huis! Dan kun je morgenavond voor het slapengaan je kinderen al de prachtige verhalen van Annie M.G. Schmidt voorlezen.
  Gebonden  € 25,95 | Cd  € 19,99 | Paperback  € 15,00

 1. 6
  Dit is Dikkie Dik!

  Dit is Dikkie Dik!

  Jet Boeke
  'Dit is Dikkie Dik' is een mooi groot prentenboek boordevol flapjes over de liefste rode kat van Nederland. Groot flapjesboek Jongens en meisjes, opgepast: dit is Dikkie Dik! De ondeugendste kater van Nederland krijgt zijn eigen grote flapjesboek. Het boek heeft een opbollend omslag en kartonnen pagina's met lekker veel flapjes, waar Dikkie Dik en zijn vriendjes achter verscholen zitten.
  Gebonden  € 14,95

 1. 7
  De Gorgels

  De Gorgels

  Jochem Myjer
  Wat een geweldig boek. Echt fantastisch! - Freek Vonk 'Een spannend avonturenboek.' - De Telegraaf 'Het voorleesgehalte is hoog, waarbij opvalt dat Myjer de humor voortreffelijk doseert.' - Jaap Friso, JaapLeest 'Spannend en met voelbaar enthousiasme opgeschreven.' - Trouw 'Het is leuk voor kinderen, maar ik moet zeggen: voor ons ook. Het haalt het kind in je weer naar boven. Het is echt enig om te lezen.' - Koffietijd 'Mam, ik denk dat ik vannacht een Gorgel zag. Dat kan ook wel want ik heb net zulke goede ogen als Melle.' - Storm (6 jaar) 'Het bedtijdverhaaltje van m'n zoontje van vier jaar telde vanavond 40 bladzijdes. Ik mocht niet stoppen met voorlezen.' - Moeder op Facebook 'Wat een fantastisch voorleesboek. Je wordt helemaal meegenomen in de kinderspanning en fantasie. Heerlijk om voor te lezen voor m'n drie kleintjes. Van mij mag er elk jaar een boek van hem uitkomen.' - Moeder op Bol.com 'Je kunt het boek voorlezen, maar ook zelf lezen. Het is spannend, grappig en warm. Een echt avontuur voor jong en oud.' - Kinderboeken.blog.nl 'Al zijn passies heeft cabaretier Jochem Myjer in zijn kinderboek De Gorgels gestopt.' - Theo de With, Leidsch Dagblad
  Gebonden  € 14,99

 1. Nieuw
  8
  Superheld op sokken

  Superheld op sokken

  Rachel Renée Russell, Nikki Russell
  De avonturen van Max Kruimel - Superheld op sokken is het eerste deel in een nieuwe avonturenreeks over Max Kruimel. Auteur Rachel Renée Russell schreef ook de wereldwijde bestsellerserie Dagboek van een muts. Max Kruimel zit sinds kort op een geweldige middelbare school. Nou ja, geweldig? Ruud Bulder, beter bekend als Bruut Bulder, wil niets liever dan Max in zijn kluisje opsluiten. En dat doet hij! Op vrijdagmiddag met het weekend voor de deur... Had Max maar superkrachten zoals de helden uit zijn stripboeken, dan kon hij uit die stomme kluis ontsnappen. Helaas is zijn enige talent dat hij pizza's van een kilometer afstand kan ruiken. Maar Max Kruimel geeft zich niet zomaar gewonnen.
  Gebonden  € 14,99

 1. 9
  Puppy love

  Puppy love

  Rachel Renée Russell, Thea Stilton
  Fans van Dagboek van een muts kunnen hun tienerhart weer ophalen! Blunderkoningin Nikki Maxwell is terug met nieuwe avonturen in deel 10: puppy love. De populaire en grappige boekenserie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is wereldwijd een groot succes. Nikki Maxwell treft in Puppy love niet alleen haar aartsrivale MacKenzie, maar ook zeven puppy's. Als Brandon aan Nikki vraagt om tijdelijk op te passen tot er weer plek is in het asiel, kan ze natuurlijk niet weigeren. Een paar schattige puppy's verzorgen is niet zo moeilijk. Of toch wel? Nikki besluit de hondjes thuis te verstoppen én ze stiekem mee naar school te nemen, maar de puppy's hebben hele andere plannen! Ondertussen zint MacKenzie zoals altijd op wraak. De serie 'Dagboek van een muts van schrijfster Rachel Renée Russell bestaat uit een reeks superleuke boeken voor meiden vanaf 10 jaar. Hoofdpersoon Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op haar nieuwe school. Ze is in het geheim hartstikke verliefd op hottie Brandon en is altijd in strijd met de populaire MacKenzie. Haar BFF's staan haar gelukkig altijd bij! Reacties op Dagboek van een muts: 'Een aanrader voor alle meiden' - CooleSuggesties.nl 'Alleen al van de tekeningen word je gigavrolijk.' - Tina 'Een schot in de roos voor tieners!' - The Bookseller
  Gebonden  € 14,99
checklist

HiSchool de plek voor alle schoolspullen

 • Rekenmachine en bureau accessoires
 • Prisma woordenboeken
 • Etui
 • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
 • Etiketten
 • Schriften
 • Schooltas, rugzak en shopper
 • Ringbanden
 • Schoolspullen voor in je etui
 • 0 producten op checklist
 • - 0 online te bestellen
 • - 0 alleen in de winkel

Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

Promo HiSchool Alt Text