Update over coronavirus voor Bruna-klanten

Corona informatie

Bij Bruna willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om elke dag tijd voor ontspanning te nemen. Dat doen we - samen met onze 270 winkels, en op bruna.nl. Die ontspanning kan op vele manieren: lezen, schrijven, maken, leren, spelen. En dat begint vaak met een boek of een blad. Door het coronavirus worden we allemaal gedwongen onze tijd op een andere manier in te vullen. We informeren je graag hoe we je hierbij in onze winkels en op bruna.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Bruna winkels blijven zo veel als mogelijk open

Je kunt je lokale boekenwinkel steunen door een bezoek te brengen aan een Bruna winkel bij jou in de buurt. Ondanks de beperkende maatregelen doen we er alles aan om zoveel als mogelijk onze winkels open te houden en een winkelbezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. We vinden het belangrijk om onze Bruna klanten te kunnen blijven voorzien van producten die op de een of andere manier deze moeilijke tijd wat makkelijker maken: een mooi boek om bij te ontspannen bijvoorbeeld. Voor kinderen die niet naar school kunnen bieden we educatieve boeken en spellen. Ook de mensen die gedwongen zijn om thuis te werken, willen we graag kunnen blijven voorzien van kantoormaterialen.

We doen daar met ons allen onze uiterste best voor, maar het zal de komende periode mogelijk niet op de manier gaan die je van ons gewend bent. Een aantal winkels zal gedwongen zijn om de winkeltijden – tijdelijk – aan te passen. Indien je Bruna-winkel een koopavond heeft, zal deze vanaf 14 oktober sluiten om 20.00 uur.

De gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst

Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen t.a.v. hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wij maken het pinapparaat veelvuldig schoon. Indien je niet kunt of wilt pinnen, dan vragen wij je het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Wij vragen je om voldoende afstand te houden tot medeklanten.

Wij bezorgen ook thuis via Bruna.nl

Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? Op bruna.nl plaats je eenvoudig je bestelling. Wanneer je voor 21 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Meer informatie over bezorging vind je hier.

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die juist nu laten zien wat het betekent om een echt Bruna hart te hebben. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Het geeft ons vertrouwen dat we hier samen sterker uit gaan komen. Wij hopen dat je allemaal deze tijd goed doorkomt, wees verstandig en pas goed op jezelf en elkaar.

Tot snel!
Bruna