DWDD boeken

Hieronder vind je alle DWDD boeken: boeken die zijn besproken in De Wereld Draait Door. Een vast onderdeel was de rubriek DWDD Boek van de Maand, waarin een boekenpanel maandelijks een boek van de maand koos.

DWDD Boek van de Maand

Alle winnaars van 2019 en 2020 Elke laatste dinsdag van de maand werd het Boek van de Maand bekend gemaakt in De Wereld Draait Door.
Boek van de maand maart 2020 Het verhaal van toneelregisseur Max Hansen, die als puber naar Amerika emigreert. Het draait in deze verslavende roman om de vraag: hoe lang moet je weg van huis zijn voordat het te laat is om terug te keren? Bekijk nu
Tet-offensief

Meer besproken boeken in De Wereld Draait Door

Alle boekentips op een rij.

DWDD Boek van de Maand 2018

Bekijk het overzicht van boeken die Boek van de Maand zijn geworden in 2018.

DWDD Boek van de Maand 2017

Overzicht van Boek van de Maand winnaars van 2017.

DWDD Boek van de Maand 2016

Alle gewonnen boeken van 2016 op een rij.

Overzicht DWDD Boek van de Maand 2012 t/m 2015

Bekijk de winnaars van voorgaande jaren.

Laatst bekeken

Een terugkerend onderdeel in het programma De Wereld Draait Door (DWDD) was het 'Boek van de Maand'. Elke maand werd door een boekenpanel een boek van de maand gekozen. Het boekpanel bestond uit vier boekverkopers, zij weten alles van boeken. Elke laatste dinsdag van de maand presenteerden ze hun favoriete boek in de uitzending van DWDD en kozen vervolgens het beste boek als ´Boek van de Maand´. Een overzicht van alle DWDD boeken vind je op bruna.nl.