Tik Tak eBook

Tik Tak
 
eBook

Samenvatting

Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. Chris McGeorge: de nieuwe koning van de locked room mystery. Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn...Meer Tik Tak Lees meer

Product Informatie

Auteur

Chris McGeorge

Taal

Nederlands

Uitgever

Luitingh Sijthoff

ISBN

9789024581061

Bindwijze

eBook

Productsoort

eBook

Digital format

EPUB versie 2 met digitaal watermerk

Categorie

De 25 beste thrillers , Thriller , eBooks , Bruna eBook top 10

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

mei 2018

Pagina's

312

Formaat

EPUB versie 2 met digitaal watermerk

File size

0,48

Vertaler

Marion Drolsbach

Samenvatting

Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. Chris McGeorge: de nieuwe koning van de locked room mystery. Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn...Meer Tik Tak Lees meer

eBook
312 pagina's
€ 12 99
Paperback € 16,99
19,99

Bekijk alles van Chris McGeorge
  Je aankoop is direct te downloaden

  Recent bekeken producten


   

  Samenvatting


  Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. Chris McGeorge: de nieuwe koning van de locked room mystery. Als 11-jarig jongetje loste Morgan Sheppard de moord op zijn wiskundeleraar op, terwijl iedereen dacht aan zelfmoord. Nu, 25 jaar later, wordt hij wakker, geboeid aan een bed in een onbekende hotelkamer, met vijf vreemden die ook net ontwaken. In de badkamer ligt een lijk. Op de tv verschijnt een man met een masker op. Sheppard krijgt de opdracht om binnen 3 uur de moord op te lossen, anders zal iedereen sterven. De moordenaar blijkt een van de aanwezigen te zijn, maar het is onduidelijk wie... Tik Tak is een rollercoasterthriller die je vanaf de eerste bladzijde te pakken heeft.


  Product Informatie

  Auteur

  Chris McGeorge

  Taal

  Nederlands

  Uitgever

  Luitingh Sijthoff

  ISBN

  9789024581061

  Bindwijze

  eBook

  Productsoort

  eBook

  Digital format

  EPUB versie 2 met digitaal watermerk

  Categorie

  De 25 beste thrillers , Thriller , eBooks , Bruna eBook top 10

  Leeftijd

  Volwassenen

  Verschenen

  mei 2018

  Pagina's

  312

  Formaat

  EPUB versie 2 met digitaal watermerk

  File size

  0,48

  Vertaler

  Marion Drolsbach

  Beoordelingen

  ‘Tik Tak’- Chris McGeorge  4 / 5

  Tik tak Chris McGeorge

  Erin vindt zijn wiskundeleraar bungelend aan een broekriem in het leslokaal.
  Zelfmoord denkt iedereen, behalve Erin die samen met zijn vriendje Morgan op onderzoek gaat.

  Het spannende verhaal krijgt 25 jaar later een verrassende wending.
  5 mensen worden opgesloten in een kamer om een moordenaar te vinden.
  Lukt dit niet dan heeft dit grote gevolgen.
  Namens Bruna Ellenbroek: Ben Ellenbroek


  3 / 5

  Vooral het 2e gedeelte erg sterk

  Met grote verwachting begon ik aan dit boek en waarschijnlijk heeft mij dit de das omgedaan. Het klinkt natuurlijk geweldig: een gesloten kamer, een lijk, vijf verdachten en drie uur om de moordenaar te vinden… maar het eerste gedeelte van het boek kon ik mijn aandacht er slecht bij houden, ik vond de hoofdpersonen niet sympathiek en vooral aan Morgan Sheppard begon ik na verloop van tijd gewoon een hekel te krijgen, wat een zeurpiet die man. Halverwege het boek gaat schrijver Chris McGeorge terug in de tijd naar de 11-jarige Morgan. Dit was het punt dat hij mij eindelijk te pakken had, hij heeft dit gedeelte briljant geschreven en hierdoor was het voor mij zeker geen straf om het laatste gedeelte van het boek, daar waar alle puzzelstukjes vernuftig in elkaar vielen, te lezen. Ondanks mijn niet al te enthousiaste begin vind ik het zeker een verdienstelijk debuut en zie ik uit naar zijn volgende boek.


  4 / 5

  De tijd tikt door.....

  Deze thriller gaat over vijf willekeurig gekozen mensen die in een hotelkamer wakker worden. In de badkamer bevindt zich een lijk. Iemand in die hotelkamer is de dader. De dader moet binnen drie uur bekend worden, anders zal er een afschuwelijke gebeurtenis plaatsvinden.
  Morgan Sheppard heeft op 11-jarige leeftijd de moord op zijn wiskundeleraar opgelost. Hij werd beroemd en men noemde hem "De Kinderdetective". Tegenwoordig is hij presentator van een talkshow. Hij neemt het op zich ook deze moord op te lossen.
  Het boek is erg spannend. Omdat het korte hoofdstukken zijn, is het moeilijk weg te leggen, ik bleef nieuwsgierig wat er in het volgende hoofdstuk zou gaan gebeuren. Het boek is goed opgebouwd, over Morgan Sheppard wordt het meest geschreven. De andere personages in het boek worden minimaal omschreven. TikTak zou een eerste deel kunnen zijn van een serie waarin de andere personages meer uitgebreid worden behandeld.
  Ik raad aan iedereen dit boek te gaan lezen. Het heeft meerdere invalshoeken, en voor mij bleef het lang onduidelijk wie de dader zou kunnen zijn.


  5 / 5

  Spannende puzzel

  Recensie Tik Tak van Chris McGeorge

  Een gesloten kamer, een lijk, vijf verdachten en drie uur om de moordenaar te vinden....
  De titel van het boek triggerde me gelijk kort en krachtig, maar tegelijk ook intrigerend met een beetje spanning. Tik Tak maakt zijn naam krachtig waar. Het verhaal is geschreven in korte krachtige hoofdstukken met goede opbouw van spanning. Hierdoor lees het heerlijk weg terwijl de spanning langzaam wordt opgebouwd. Ik werd persoonlijk heel blij van de eerste pagina waar de schrijver de zeven spelers (hoofdpersonen) van het boek beschrijft. Dat is makkelijk voor de lezers onder ons die af en toe even terug moeten of willen lezen wie, wie ook alweer is. Pluspunt voor de schrijver, niets is soms zo lastig als het hele boek doorbladeren om het op te zoeken.
  Het verhaal zelf gaat over Morgan Sheppard, die als 11-jarig jongetje de moord op zijn wiskundeleraar oplost, dit terwijl iedereen dacht aan zelfmoord. Nu 25 jaar later presenteert Morgan "Inhouse Detective" en is verslaafd aan drank en drugs. Na een avond in Parijs wordt hij wakker in een hotelkamer in hartje Londen samen met nog vijf andere mensen en een lijk.
  - Hoelang tussen die twee punten ? Het zou heel kort kunnen zijn geweest of een eeuwigheid.
  Als iedereen is ontwaakt begint er een video te spelen. Er wordt hen verteld dat ze drie uur hebben om uit te vinden wie de moordenaar is van het lijk in de badkamer. Lukt dit ze niet dan dreigt de man met het paardenmasker op om het hotel waarin ze zich bevinden op te blazen.
  De eerste gedachte die ik had na het lezen van de introductie was dit lijkt wel het begin van een Saw-film maar dat is alleen het begin. Het verhaal is zo goed in elkaar gezet dat je het hele verhaal lang in twijfel zit over wie de man achter het paardenmasker zit en wat er precies is gebeurd in het verleden van Morgan. Tussen de spanning en sensatie door, springt het verhaal af en toe terug in het verleden. Net genoeg om te vertellen wat er is gebeurd maar zonder iets weg te geven over een gigantisch plottwist bijna aan het einde van het verhaal.
  Ik heb het geluk gehad om mee te mogen doen aan een live leesclub met andere lezers en met de schrijver Chris Mcgeorge. Toen hem gevraagd werd of hij van te voren het verhaal al had bedacht was zijn antwoordt, nee ik wilde mezelf net zo verrassen als jullie. Hij heeft het boek verzonnen tijdens het schrijven en dat vind ik toch wel erg goed gelukt ! Ik heb hem ook gevraagd of het boek was geïnspireerd op Saw en dat is op zekere hoogte wel het geval, maar alleen dat ze opgesloten zitten in de hotelkamer met het lijk.
  Ik geef dit boek 5 sterren, het is een spannend boek waar je constant mee bezig blijft. Wie is het, wat is de link tussen de mensen in de hotelkamer, wie is de man achter het paardenmasker en niet geheel onbelangrijk wat is er precies gebeurd in het verleden.....
  Ik raad het boek aan, aan iedereen die houd van puzzelen, nadenken bij een boek, de spanning graag heeft en die verrast wil worden door een verrassend en heftige ontknoping. Ik kan niet wachten op het volgende boek van deze schrijver.
  - Dit is nog lang niet afgelopen, Morgan. Als het vandaag niet lukt, komt er wel een andere dag.-


  4 / 5

  Tik tak ...... het debuut van Chris McGeorge .......

  Dankzij de uitgeverij Luitingh Sijthoff , mocht ik het boek voor de officiële uitgifte al lezen . Nou ik kan niets anders zeggen dan : Wauwww wat een boek en dat voor een eerste thriller van Chris McGeorge . Echt het is een goede aanrader voor de mensen die van een boek houden , wat een onverwacht einde heeft . Het gaat over 5 ( voor elkaar onbekende ) mensen die opgesloten zitten in een kamer .........
  Maar nogmaals het einde .........
  Ik hoop dat de auteur Chris McGeorge nog meer van dit soort boeken gaat schrijven .
  Een echte aanrader ,  Recent bekeken producten


  checklist

  HiSchool de plek voor alle schoolspullen

  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • Prisma woordenboeken
  • Etui
  • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
  • Etiketten
  • Schriften
  • Schooltas, rugzak en shopper
  • Ringbanden
  • Schoolspullen voor in je etui
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

  Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

  Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

  Promo HiSchool Alt Text
  Tik Tak
  Tik Tak
  Chris McGeorge
  eBook  312 paginas
  1299