Tot op de bodem eBook

Tot op de bodem
 
eBook

Samenvatting

Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken...Meer Tot op de bodem Lees meer

Product Informatie

Auteur

Lisa Gardner

Taal

Nederlands

Uitgever

De Bezige Bij

ISBN

9789023496892

Bindwijze

eBook

Productsoort

eBook

Digital format

EPUB versie 2 met digitaal watermerk

Categorie

Literaire thrillers , eBooks , De allergrootste titels voor maar 4,99 , Spannende Boekenweken eBook-thrillers

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

februari 2016

Pagina's

336

Formaat

EPUB versie 2 met digitaal watermerk

File size

0,87

Vertaler

Els Franci-Ekeler

Samenvatting

Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken...Meer Tot op de bodem Lees meer

eBook
336 pagina's
€ 9 99
Paperback € 10,00

Bekijk alles van Lisa Gardner
  Je aankoop is direct te downloaden

  Recent bekeken producten


   

  Samenvatting


  Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken...


  Product Informatie

  Auteur

  Lisa Gardner

  Taal

  Nederlands

  Uitgever

  De Bezige Bij

  ISBN

  9789023496892

  Bindwijze

  eBook

  Productsoort

  eBook

  Digital format

  EPUB versie 2 met digitaal watermerk

  Categorie

  Literaire thrillers , eBooks , De allergrootste titels voor maar 4,99 , Spannende Boekenweken eBook-thrillers

  Leeftijd

  Volwassenen

  Verschenen

  februari 2016

  Pagina's

  336

  Formaat

  EPUB versie 2 met digitaal watermerk

  File size

  0,87

  Vertaler

  Els Franci-Ekeler

  Beoordelingen

  ‘Tot op de bodem’- Lisa Gardner  5 / 5

  heerlijke thriller!

  Ik ben echt dol op dit soort thrillers. Vanaf het begin, zet de schrijfster je aan het denken. En ik werd steeds op het verkeerde been gezet! Heerlijk, om lekker te verdwalen in een verhaal waar zelfs de hoofdpersoon de uitkomst niet weet. Sterker nog ze weet niet eens wie ze is, waar ze vandaan komt en is haar geheugen kwijt na een ernstig auto-ongeluk. Na haar ongeluk kan zij maar aan een ding denken: Waar is Vero? Ze is nog zo klein en ze zat bij haar in de auto. Nicky Frank is al 22 jaar samen met haar man Thomas Frank. Maar als Wyatt het auto-ongeluk en de vermissing van Vero onderzoekt, lijkt er toch iets niet goed te zijn. Hij wil het onderste uit de kan te halen en doet zijn best om het op te lossen. Hij geeft nooit op in een onderzoek, maar naar mate ze verder komen….Vraagt hij zich af, of hij de uitkomst wel wil weten. Dit verhaal brengt je namelijk naar Het Poppenhuis. Een groot landhuis waar allemaal dingen gebeuren die echt niet door de beugel kunnen!
  Ik kreeg echt de kriebels van dat huis. En ook van een aantal personages.

  Je weet op een moment niet meer of iets nu echt gebeurt is of dat het is verzonnen?!!!! Het zit zo goed in elkaar dit verhaal dat het niet weg te leggen is, dit boek. Heerlijk een thriller die gewoon super spannend is en waarin je mee kunt denken. Het zit allemaal anders in elkaar dan je denkt. Uitermate goed geschreven! Je leest stukjes vanuit het oogpunt van Nicky. Ze denkt aan theepartijtjes met Vero en andere dingen. Maar wat is er nu toch echt aan de hand?

  Psychologisch gezien is dit echt een thriller die in mijn Top 5 staat de afgelopen 6 maanden. Ik had hoge verwachtingen en deze zijn allemaal uitgekomen. Heerlijk een thriller, die in mijn ogen aan alle kanten klopt. Van het begin tot het einde knaagt het aan je. En het laat je niet meer los.

  De cover is ook echt mooi. En ik vind het ook heel goed bij het verhaal passen. Hoe of wat, daar moet je het boek echt zelf voor gaan lezen. Maar als je het boek dicht slaat kun je de cover en de titel verklaren. En dat vind ik altijd geweldig!

  Geschreven in duidelijke taal. Lekker lettertype en dun papier. Echt moeilijk weg te leggen.
  Deze thriller krijgt van mij echt 5 volle sterren. Heerlijk om weer eens een thrillertopper te lezen!
  5*****


  4 / 5

  tot op de bodem

  Misschien zijn sommige aspecten in 'Tot op de bodem' wat ongeloofwaardig maar schrijfster Lisa Gardner verricht voor haar boeken terdege onderzoek dus stel dat, stel dat de geschiedenis van Nicky Frank waar zou zijn...wat dan?

  Met korte zinnen als 'Ga ervandoor, ga ervandoor.' en ‘Vlucht en kijk niet om.’ of ‘pas op, pas op, pas op.’ blijft ze mij intrigeren en verbazen over het lot van Nicky Frank, de vrouw die een auto ongeluk overleefd en dringend vraagt op zoek te gaan naar Vero.

  'Vero! Waar is Vero?'

  Rechercheurs Wyatt Foster en Kevin Santos bijten zich vast in de geschiedenis van de vrouw als ze verbouwereerd vaststellen dat er meer te vertellen is over de gebeurtenissen die avond en nacht toen Nicky in haar luxe ‘Audi Q5 premium suv’, haar man en huis verliet.

  Wie is Thomas, haar man? Wie is Vero, een kind, een jonge vrouw, is ze dood?

  Gaandeweg wordt er meer duidelijk en komt er een angstaanjagende en ontstellende bekentenis van Nicky Frank.

  'Maar hoe passen de puzzelstukjes in elkaar?'

  Lisa Gardner houd mij met haar laconieke schrijfwijze in haar greep en ik kan niet anders dan bij haar blijven, ze neemt me mee 'Tot op de bodem'.

  Het is een complex en onthutsend verhaal met een dramatisch einde, een verrassende, sterke thriller.


  5 / 5

  tot op de bodem - lisa gardner

  Nicole Frank heeft een auto-ongeluk gehad, ze weet uit de auto te klimmen en uit de afgrond naar boven te klimmen, ze moet Vero vinden, de gearriveerde politie vind echter geen sporen van een tweede inzittende.
  Bestaat Vero wel? Hoe komt het dat Nicole zoveel ongelukken heeft gehaf in slechts een half jaar?
  Wat houden zij en haar man achter?
  Weinig moord en doodslag in dit boek van Lisa Gardner, dit gaat meer de psychologische kant op, maar nog altijd een thriller zoals we die van haar mogen verwachen. Verrassend en vol spanning.
  In dit boek lezen we weer wat over Tessa Leonie, (de hoofdpersoon/-verdachte in "korte metten'.
  D.D. Warren komt een paar keer ter sprake, maar heeft geen beduidende rol in dit boek.
  'Een geur. een spoor. Een persoon, die op de eenzame bosweg op mysterieuze wijze was verdwenen. Dat waren Annies bevindingen en daar liet ze zich niet vanaf brengen. "Houston"zei Wyatt om even over tienen, "we have a problem". (blz41). Dit citaat vat de problemen van de politie goed samen. Wie is Vero? Waar is Vero? Waarom zijn er geen sporen van Vero?
  Deze vragen houden de politie, en de lezer, het hele boek in zijn greep. De spanning valt niet weg en het verhaal loopt in een mooi tempo naar de ontknoping. tijdens het lezen vind je Nicole zielig, wantrouw je haar, vind je haar man een klootzak, vind je hem een lieve sukkelaar, maar boven alles wantrouw je alles en iedereen!


  1 / 5

  verbluffend!!

  Het eerste stuk moet je even doorheen.
  Het is alleen wel nodig om het verhaal later goed te begrijpen.
  Maar als je daar eenmaal beland is het een verbluffend! Goed verhaal met een zeer spannend en pakkend einde.


  4 / 5

  Meelevend

  Het is het eerste boek wat ik van deze thrillerschrijfster gelezen heb. Het begint warrig, maar dat is de staat waarin de hoofdpersoon zich bevindt. Het verhaal wordt grotendeels vanuit het perspectief van een vrouw verteld die een bizar auto ongeluk heeft overleeft en de wereld waarin ze leeft probeert te geven. Na onderzoek door rechercheurs Wyatt en Kevin, blijkt de vrouw postcommotioneel syndroom te hebben.
  De rechercheurs spreken haar man en vinden het een vreemde zaak en gaan verder op onderzoek uit. Ze vallen van de ene in de andere verbazing.
  Je weet vaak niet wat echt is en wat verzonnen, je wilt verder lezen om er achter te komen hoe het in elkaar steekt.
  Geleidelijk aan wordt er een spanningsboog opgebouwd, waardoor je tot het eind wil doorlezen en moet om te weten hoe het na allemaal in elkaar steekt.
  In het nawoord wordt beschreven hoe en welke personen allemaal een bijdrage hebben geleverd aan het boek. Ze nodigt lezers uit om suggesties te doen en raadpleegt experts om realistische casus aan te brengen om te verwerken in het verhaal.
  Het boek is zo geschreven dat je je eenvoudig in de situatie van de personen kan indenken, de schrijfwijze is zo, dat je zelf ook warrig voelt en begrijpt wat de vrouw Nicole Frank meemaakt evenals de rechercheurs.

  Recent bekeken producten


  checklist

  HiSchool de plek voor alle schoolspullen

  • Rekenmachine en bureau accessoires
  • Prisma woordenboeken
  • Etui
  • Kaftpapier en rekbaar kaftpapier
  • Etiketten
  • Schriften
  • Schooltas, rugzak en shopper
  • Ringbanden
  • Schoolspullen voor in je etui
  • 0 producten op checklist
  • - 0 online te bestellen
  • - 0 alleen in de winkel

  Grappige HiSchool filmpjes van Youtubers

  Youtuber MeisjeDjamila gaat in haar vlog 5 challenges aan met haar vrienden. Ze vertegenwoordigen allemaal een HiSchool stijl. Wie denk jij dat er wint? Bekijk haar filmpje op www.bruna.nl/vlogger. Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak!

  Promo HiSchool Alt Text
  Tot op de bodem
  Tot op de bodem
  Lisa Gardner
  eBook  336 paginas
  999