Winterliefdes - Onstuimige affaire met de miljonair
6.49

Direct downloaden

De wind raast door de bomen, de sneeuw stuift tegen de ramen… maar met deze minnaars kun je elke storm doorstaan!
 
In Schandalige kus is het voorpaginanieuws: actrice Mina heeft een affaire met de Scandinavische prins Aksel. Zij wist alleen niet dat ze die opwindende nacht doorbracht met een prins! En nu denkt hij dat ze hem heeft gebruikt voor de publiciteit. Wanneer ze hem opzoekt om uitleg te geven, gedraagt hij zich zo koud als de sneeuwstorm die buiten woedt. Kan ze zijn hart ontdooien?  
 
In Storm in haar hart is Poppy's schrik groot als ze Luca Ranieri treft in het kasteel van haar oma. Jaren geleden brak hij haar hart door met iemand anders te trouwen. Als er vervolgens een storm opsteekt waardoor ze samen vast komen te zitten, is ze ten einde raad. Ze voelt zich namelijk sterker dan ooit tot Luca aangetrokken, maar mag hier niet aan toegeven...

In Onbedwingbare begeerte weet Titus Alexander na één blik op Roxanne dat ze een schaamteloze golddigger is. Koeltjes vertelt hij haar dat de flat die ze huurt zijn eigendom is en dat zij weg moet. Omdat zelfs hij niet zo hard is om een vrouw in hartje winter op straat te zetten, biedt hij haar een baan aan op zijn landgoed. Of is dat om heel andere redenen?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

0 | 0