Zes seizoenen
  • Zes seizoenen
  • Zes seizoenen
19.99

Direct downloaden

225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol. Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.

De traditionele vier seizoenen doen volgens McFadden geen recht aan wat de natuur en de moestuin te bieden hebben; liever onderscheidt hij zes seizoenen. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter.

Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Ook krijg je veel tips en informatie over het aanleggen van een goede basisvoorraad, voor het inrichten van je koelkast en voorraadkast, en voor het inmaken van groenten.

Joshua McFadden is eigenaar en chef-kok van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Fransisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

‘Geweldige mix-and-match-recepten met ingrediënten op hun hoogtepunt.’ Food & Wine ‘McFadden’s debuut-kookboek is een onschatbare informatiebron voor alles wat met groenten te maken heeft.’ Booklist

‘Zijn recepten vragen erom geproefd te worden tot de bladzijden ezelsoren hebben, met saus bespetterd zijn en aan elkaar blijven plakken. Verplichte kost voor de thuiskok.’ Dan Barber, chef-kok/mede-eigenaar van Blue Hill

‘Joshua McFadden heeft de ziel van een boer, en zijn recepten zijn prachtig in balans met de seizoenen en het land.’ Alice Waters, eigenaar van Chez Panisse

0 | 0

  • : Joshua McFadden, Martha Holmberg
  • : Spectrum
  • : 9789000358786
  • : Nederlands
  • : eBook
  • : 400
  • : februari 2018
  • : 1
  • : 1 x 1 x 1 mm.
  • : ePub met digitaal watermerk - 2
  • : Algemene kookkunst en recepten; Gerechten en gangen: salades en groenten; Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten; Kookkunst / eten en drinken etc.; Seizoensgebonden interesse
  • : Groenten, Koken, Kookboek