Barends & Pijnappel Photo Collection
Barends & Pijnappel Photo Collection
Barends & Pijnappel Photo Collection
Barends & Pijnappel Photo Collection
89.00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION - 776 PAGINA'S - ENGELS/NEDERLANDS

Toen grafisch vormgever HENRIK BARENDS in 1975 zijn eerste foto aanschafte, White Door, een handgekleurde silverprint van Paul de Nooijer, kon hij niet vermoeden dat die aankoop de eerste zou zijn in een lange [en nog altijd niet voltooide] reeks die later zou uitgroeien tot de omvangrijke Barends en Pijnappel fotocollectie.

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION bevat een selectie van ca. 500 fotowerken, waarin verbeelding en fantasie de rode draad vormen, in de geest van de kunstkritieken van Charles Baudelaire.
'Wat al deze foto's gemeen hebben, is dat ze iets afbeelden dat gezien wil worden. We kunnen de foto's van deze collectie vooral lezen en begrijpen als taferelen die zich voornamelijk in een hoofd afspelen en er niet altijd een existentie in de buitenwereld op na houden', aldus Eric Min in zijn inleiding.

BARENDS & PIJNAPPEL PHOTO COLLECTION bevat een selectie van ca. 500 fotowerken, waarin verbeelding en fantasy de rode draad vormen, in de geest van de kunstkritieken van Charles Baudelaire.

0 | 0