First-Class Leadership
First-Class Leadership
First-Class Leadership
First-Class Leadership
38.00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Black Card Books heeft First-Class Leadership als volgt samengevat(vertaling):

First-Class Leadership is een uitgebreid boek dat alle managers en leiders moeten lezen. De hoeveelheid informatie is ongeëvenaard. Een briljant boek gebaseerd op onderzoek en ervaring brengt alles naar voren wat u moet weten om een eersteklas leider te zijn.

De technieken en adviezen in dit boek zijn eenvoudig maar effectief - u zult zich afvragen waarom u ze nog nooit eerder hebt toegepast. In First-Class Leadership bespreekt Hamid Safaei specifieke en bruikbare stappen om mensen in uw visie te laten geloven, effectieve teams op te zetten, te communiceren, inspireren, aanmoedigen en om uw werknemers te ontwikkelen zodat zij hun uiterste best doen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Dit boek zal uw perspectief veranderen: hoe leiders moeten leiden en hoe managers moeten managen. Geïnspireerd door iconen zoals Mahatma Gandhi, Bill Gates, Elon Musk en Steve Jobs heeft Hamid Safaei een schat aan informatie samengebracht die de weg voor iedereen faciliteert om een eersteklas leider te worden. Een must-read juweeltje als het gaat om succesvol en effectief leiderschap!

First-Class Leadership geeft het antwoord dat leiders en managers nodig hebben (vertaling)

Heeft u er ooit van gedroomd om in enkele seconden moeilijke beslissingen te kunnen nemen? Wat betekent het als de auteur zegt: "If it is not a Hell YES, it's a NO"? Waarom is het belangrijk dat u verbonden blijft met uw grootste WAAROM? Wat als u niet houdt van wat u doet? Hoe houden grote leiders stand wanneer het moeilijk wordt? Wat bedoelt de auteur van First Class Leadership met KPA-bouwblokken die staan voor Kwaliteiten, Principes en Attitudes?

Hoe hebben de grootste leiders op aarde de premium leiderschapskwaliteiten eigen gemaakt? Wat doen de beste leiders in elke nieuwe situatie als eerst? Welke diepgaande leiderschapslessen kunnen we leren van de regels van de natuur die al miljoenen jaren renderen? Hoe hebben de beste leiders zeer effectieve teams gebouwd? Hoe houden ze hun hoogvliegers gelukkig? Hoe bereikten zij glorie, zodat u hun model kunt kopiëren en toepassen? Deze en nog veel meer vragen zijn in First-Class Leadership beantwoord!

0 | 0