Leiden, coachen & trainen Engelse Boeken

Leiden, coachen & trainen

Zin om even helemaal weg te dromen bij een Engelstalig boek? Dat snappen wij heel goed! Boeken in hun originele taal komen vaak het best tot hun recht. Heb je geen zin om te wachten totdat het boek van jouw favoriete schrijver in het Nederlands wordt vertaald? Lees dan gewoon de Engelse versie op de dag van de release! Bij Bruna vind je een grote collectie van de beste Engelse boeken!

Leuke Engelse boeken voor kinderen

Ben je op zoek naar de Engelse versie van Nijntje? Bekijk dan ons grote assortiment aan Miffy boeken. Ook is de boekenserie Diary of a wimpy kid van Jeff Kinney een heel groot succes.

Engelse boeken voor young adults

Ook heeft Bruna een grote collectie aan young adults boeken.Holding up the Universe van Jennifer Niven gaat over een Amerikaanse tiener die gepest wordt om haar gewicht. Ook heeft Jennifer Niven een ander prachtig boek geschreven genaamd All the bright places over een meisje dat leert leven van een jongen die graag wilt sterven.

Engelse boeken voor volwassenen

Geïnteresseerd in Engelse literatuur boeken? Het boek Jane Eyre van Charlotte Bronte behoort tot de echte klassiekers in de Engelse literatuur.  Het boek gaat over het leven van de jonge protagoniste Jane Eyre, die haar plek in de wereld zoekt en verliefd wordt op de enigmatische landheer Edward Rochester.  Ook The catcher in the rye van J.D Salinger is razendpopulair en een echte aanrader voor degene die van Engelse literatuur houden.

De beste Engelse boeken top 10

Heb je geen keuze kunnen maken? Kies uit één van de boeken uit de Bruna Engelse boeken top 10 .In deze lijst staan de meest populaire boeken van dit moment!

Nieuwe Engelse boeken

Ben je op zoek naar nieuwe Engelse boeken? Behalve de klassiekers heeft Bruna ook een groot assortiment aan nieuwe Engelse boeken.