Word lid van de Geronimo Club
Gi-ga-geitenkaas! Samen met De Wakkere Muis starten wij een echte Geronimo Club en jij kan daar lid van worden! Voor een klein bedrag per jaar mag je elke twee maanden iets geweldig leuks afhalen bij een van onze winkels. Zeg nou zelf, dat is toch gi-ga-gaaf!

Wat houdt het in?
Als je lid wordt van de Geronimo Club ben je natuurlijk altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes over Geronimo Stilton. Boeken, feestjes, prijsvragen en nog veel meer! Elke vier maanden mag je De Wakkere Muis krant in een van de Bruna winkels ophalen. Alleen leden van de Geronimo Club krijgen die weer in zijn vertrouwde vorm, op papier dus in plaats van digitaal!
Ook krijg je iedere twee maanden een e-mail toegestuurd van De Wakkere Muis met daarin een bon. Met die uitgeprinte bon en je clubkaart kun je bij een van onze Bruna winkels iets leuks ophalen. Bijvoorbeeld een kortingsbon voor een van de Geronimo Stilton boeken, een kwartetvel, potlood, kleurplaat, puzzel of een ander muizenissig hebbeding.

En dat is nog niet alles … Elk jaar in mei deelt Geronimo ook nog eens een gratis boek uit, dat natuurlijk alleen bestemd is voor Geronimo Clubleden! Ook dat boek kan je als Clublid gratis in een van onze winkels afhalen.

Hoe werkt het?
Deze club is een exclusieve samenwerking tussen boekhandelsketen Bruna en uitgeverij De Wakkere Muis. Zodra je lid bent geworden, laten we je weten welke Bruna winkel het dichtst bij jou in de buurt zit. Bij die Bruna haal je alle spulletjes, exclusief bestemd voor clubleden, af. Muizenissig handig dus! 

Hoe word je lid?
Vraag aan je ouder(s) of verzorger(s) of je lid mag worden van de Geronimo Club. Zij kunnen jou dan aanmelden via www.wakkeremuis.nl/geronimoclub. Een lidmaatschap kost € 7,50 per jaar en stopt automatisch. Als je na een jaar clublid wilt blijven, dan kan de contributie voor weer een jaar worden betaald. Je kan het hele jaar door lid worden. De betalingen gaan via iDEAL.

Zodra uitgeverij De Wakkere Muis het verschuldigde bedrag ontvangen heeft, mailen zij jou meteen je clubkaart toe. Print hem uit en neem hem mee naar de Bruna, dan ben jij binnenkort de trotse bezitter van allemaal gi-ga-geweldige Geronimo spullen!

De Geronimo Club, gi-ga-geweldig toch?
  • Een heel jaar lid voor maar € 7,50
  • Elk jaar in mei een gratis Geronimo Stilton boek t.w.v. € 9,95
  • Elke twee maanden een Geronimo Stilton kortingsbon of cadeau
  • Drie keer per jaar de papieren versie van De Wakkere Muis krant
  • Altijd als eerste op de hoogte van Geronimo Stilton feestjes, signeersessies, prijsvragen enz.
  • Alles supermakkelijk af te halen bij een Bruna winkel bij jou in de buurt!