Deze kerst wordt anders dan anders. Daarom maken we het thuis extra gezellig. Bruna helpt je met het vinden van je kerstcadeaus. We hebben de bestsellers van dit jaar voor je op een rijtje gezet. Zo geef je altijd het juiste boek cadeau. Met een boek van Simone van der Vlugt, Geert Mak, Samuel Bjork of Camilla Läckberg gooi je als kerstman altijd hoge ogen. Zoek je een kinderboek als kerstcadeau? Kijk dan bij de 10 beste kinderboeken van 2021. Pak dit jaar extra uit met het kerstdiner en bereid je alvast goed voor met een kookboek. Op de kookboekenpagina vind je precies wat je zoekt.

Spelletjes voor tijdens de vakantie
Maak de kerstvakantie extra gezellig met een gezelschapsspel. Een spelletje is het ideale cadeau voor de hele familie. Onder de kerstboom doet zo’n groot cadeau het ook altijd goed. Bij Bruna heb je een ruime keuze aan spellen. Klassieke spellen én nieuwe spellen. Denk aan Regenwormen, Pim Pam Pet Family, Cluedo, De Betoverde Toren, Hint en Oudhollands ganzenbord. 

Inspiratie voor kerst
Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je kerstcadeaus kijk dan in de nieuwe Bruna kerstfolder. Boordevol cadeaus voor de hele familie. Om te geven of te krijgen. Fijne feestdagen!