Ondernemer worden? Dat kan bij Bruna!

Bruna zoekt voor verschillende plekken in Nederland ondernemers die aantoonbaar succesvolle winkels willen overnemen. Droom je van een eigen winkel? Waarom word je dan geen franchisenemer bij Bruna?

Droom jij van een eigen winkel? En heb je een passie voor retail in het algemeen en winkelconcepten in het bijzonder? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bruna zoekt voor verschillende plekken in Nederland ondernemers die aantoonbaar succesvolle winkels willen overnemen.

Bruna Leidsche-Rijn

Bruna is op zoek naar ondernemers die willen deelnemen in ons franchise concept. Jij wordt daarmee eigenaar van een Bruna winkel en profiteert daarmee van onze sterke positie in de markt van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfkaarten.

De voordelen van Bruna franchise

Merkbekendheid is 97%, bijna iedereen kent Bruna Bruna speelt in op de wensen van de markt en adviseert haar klanten deskundig en vriendelijk. Wij willen dat onze winkels de plek zijn waar mensen komen om geïnspireerd te raken om weer iets ontspannends te doen: lezen, schrijven, maken, leren en spelen. Elke ondernemer heeft een area manager tot zijn beschikking die coacht en helpt bij het opstellen van de verkoopstrategieën en de bedrijfsvoering

Bruna Leidsche-Rijn

Winkels ter overname

In (de omgeving van) de volgende steden heeft Bruna op dit moment winkels ter overname:

Bruna Budel Bruna Goes Bruna Hoogeveen Bruna Noord Brabant Noord en West Regio Rotterdam Regio 's Hertogenbosch

Wat vragen wij?

Ervaring in de retailsector en/of een detailhandeldiploma zijn een pré, maar geen absolute vereiste als je Bruna franchisenemer wilt worden. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je een commerciële instelling hebt, houdt van het omgaan met mensen én affiniteit voelt met boeken. Communicatie is je kracht en het geven van service zit in je genen.

Om een bestaande winkel over te nemen moet je beschikken over minimaal € 40.000,- eigen vermogen. Hierbij mag het ook deels gaan om een achtergestelde lening. Je hebt dat bedrag nodig om de rest van de overnamesom via een bank te kunnen financiëren.

Vrijblijvend informatie inwinnen

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je een passie voor retail? Wil je met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden van franchisen bij Bruna en het overnemen van een Bruna-winkel? Neem dan contact op met het servicekantoor via telefoonnummer 088-7800 680 of stuur een e-mail naar operations@bruna.nl.