Cadeaukaarten kopen?

Kom langs in onze winkels

Koop jouw favoriete cadeaukaart bij Bruna!

Handig om te weten

Onze cadeaukaarten zijn alleen in de Bruna winkels verkrijgbaar. Op www.bruna.nl verkopen we geen cadeaukaarten. Online kun je met de Boekenbon en met BoekCadeau betalen. Alle overige kaarten kun je in de winkel verzilveren.

Zoek jouw winkel

Bruna Cadeaukaart

Met de Bruna Cadeaukaart geef je gegarandeerd een geslaagd cadeau. Om de cadeaukaart nog persoonlijker te maken kun je kiezen uit verschillende verpakkingen voor elke gelegenheid. Je koopt de kaart in de Bruna winkel vanaf een tegoed van 5 euro en deze is zowel in de winkel als online te besteden. De Bruna cadeaukaart is te gebruiken voor ons hele assortiment met uitzondering van PostNL en serviceartikelen zoals postzegels, e-vouchers, kansspelen, cadeaukaarten en tabak.

Controleer hier het saldo van je cadeaukaart. Liever je cadeaukaart tijdelijk bewaren? Voeg de code toe bij Mijn tegoeden in Mijn Bruna. Daar kun je óók gemakkelijk het saldo en de geldigheid van de cadeaukaart controleren.

Betalen met je cadeaukaart
Voorwaarden cadeaukaart

Boekenbon-cadeaukaart

Maak iemand blij met een Boekenbon-cadeaukaart. Deze bon heeft een minimaal tegoed van 5 euro en is in de winkel én online te besteden. De boekenbon is te gebruiken voor alle boeken en eBooks.

Bekijk het saldo van je digitale boekenbon

Overige cadeaukaarten

Een cadeaukaart is een passend cadeau. Bruna heeft een ruim assortiment cadeaukaarten voor verschillende thema’s. Denk hierbij onder andere aan cadeaukaarten van iTunes, Weekendjeweg, FonQ, Mediamarkt, Bijenkorf, Podium , VVV, Fashion, HEMA en RestaurantCadeau. Ga voor het volledige assortiment naar jouw Bruna-winkel.

Online betalen met een cadeaukaart

Betalen met een Bruna cadeaukaart, boekenbon of BoekCadeau kan ook op Bruna.nl. Een Bruna cadeaukaart vul je in in de winkelmand (stap 1) of in de betaalstap (stap 3) onder het kopje: 'Heb je een Bruna Cadeaukaart, actiecode of tegoedbon?", Een boekenbon selecteer je uit het lijstje met betaalopties op de betaalpagina (stap 3). Andere cadeaukaarten zijn niet online te verzilveren.

Als het saldo van je cadeaukaart niet toereikend is, kun je het resterende bedrag betalen met een volgende Bruna cadeaukaart, een boekenbon of per iDeal of creditcard. Als het saldo van je cadeaukaart hoger is dan het orderbedrag, blijft het resterende bedrag als saldo op je cadeaukaart staan.

Betalen met een cadeaukaart in de winkel

Met de volgende cadeaukaarten kun je in de winkel betalen: Bruna cadeaukaart, Boekenbon, VVV cadeaukaart, LeesCadeau en Kidscadeaukaart.

Handig om te weten

Wanneer je bij je online bestelling kiest voor afhalen in de winkel, neemt het filiaal contact met je op zodra de bestelling binnen is. Je betaalt in de winkel.

Welke cadeaukaarten verkoopt Bruna?

Hieronder vind je alle cadeaukaarten die te koop zijn bij Bruna:

ABOUTYOU
ADIDAS
BEAUTYCADEAU
BIOSCOOPBON
BLADCADEAU
BLIZZARD
BLOEMEN CADEAUKAART BV
BOEKCADEAU
BOL
BRUNA
COOLBLUEBIJENKORF
DE EFTELING B.V.
DE NEDERLANDSE BOEKENBON
DECATHLON
DEEZER
DILLE & KAMILLE
FASHIONCADEAU
FLEUROP
FONQ.
FOOT LOCKER
GOOGLE
H&M
HEMA
HUIS & TUIN
HUNKEMOELLER
INTERTOYS
ITUNES
KADO+KAART
KIDSCADEAU
KLUS CADEAU
MICROSOFT XBOX
MY JEWELLERY
NETFLIX
NINTENDO
ONE4ALL
ONLY FOR MEN
PATHE THUIS 1X HD FILM 5.99EUR
PATHE THUIS 2X HD FILM 11.99EUR
PATHE THUIS 4X HD FILM 23.99EUR
PODIUM CADEAUKAART
RESTAURANTCADEAU
RITUALS
ROBLOX
SONY PLAYSTATION
SPORTCADEAU
SPOTIFY
TICKETMASTER
TK MAXX
VT WONEN
VVV
WEEKENDJEWEG
WEHKAMP
ZALANDO